Nyhetsbrev med senaste nytt om ATTITUDE-STHLM 2014
Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

TONY&GUY

TONI&GUY presenterar stor hårshow på ATTITUDE-STHLM i samarbete med L’Oreal Professionnel

Som pionjärer inom hårtrender och hårvård firar TONI&GUY sitt 51:a år i branschen. NYCKELN till framgång för TONI&GUY har alltid varit "utbildning, utbildning, utbildning", av dem själva, deras kunder och av andra frisörer, allt för att leda utvecklingen i en snabb och ständigt föränderlig bransch.

På Attitude Stockholm kommer TONI&GUY i samarbete med L’Oréal Professionnel presentera sin senaste kollektion 50/50 och inspiration ifrån vårt backstage arbete på London och Stockholm Fashion Week. Om du vill uppleva de absolut senaste hårtrenderna ska du absolut inte missa TONY&GUY:s stora show på catwalken! Fri entré. Se program på ATTITUDE-STHLM:s hemsida.

Dela på Facebook >>

MAKE UP STORE

Make Up Stores spektakulära show intar ATTITUDE-STHLM:s stora scen!

Kreativa kosmetikakedjan Make Up Store intar Attitude Sthlms stora scen med sin påkostade och spektakulära visning under ATTITUDE-STHLM:s båda dagar.

Missa inte årets skönhetsvisning från Make Up Store som bjuder in dig till sin ”värld av färger”. Utöver visningen, hittar ni Make Up Store i monter A:08 och A:09 på mässan där de har mässerbjudanden på utvalda högkvalitativa produkter till mycket fördelaktiga priser. Make Up Store ordnar även med en stor tävling för dig som vill bli makeupartist, samt en inspirerande loungedel där besökaren får tävla om exklusiva makeovers. 

Välkommen att ta del av Make Up Stores värld av färger på ATTITUDE-STHLM den 7-8 mars 2014.

Dela på Facebook >>

VICTORIACAROLINE

Victoria Törnegren - toppbloggaren med över 200 000 följare på Instagram

Caroline Roxy - modebloggaren som slagit igenom rekordsnabbt

ATTITUDE-STHLM: Med en målmedvetenhet och fingertoppskänsla för detaljer är Victoria Törnegren en affärskvinna som både vet och tar det hon vill ha. Träffa henne på ATTITUDE-STHLM tillsammans med bloggnätverket Imnext.se

Victoria Törnegren är en av Sveriges mest kända bloggare med hundratusentals unika besökare varje månad och med över tvåhundratusen följare på instagram.

En inspirationskälla för unga inte bara i Sverige utan världen över. Möt Victoria Törnegren på mässan tillsammans IMNEXT.se, som är exklusiv digital mediapartner till ATTITUDE-STHLM 2014.

Dela på Facebook >>

ATTITUDE-STHLM: I takt med att följarantalet har exploderat bevisar modebloggaren Caroline Roxy gång på gång sin plats på stjärnhimlen. Nu kliver hon in på ATTITUDE-STHLM:s röda matta!

Med kreativa foton av högsta kvalité har hon på kort tid vuxit sig stor samt vunnit 2013-års upplaga av Blog Awards, internationellt nominerad som "Most promising fashion blogger 2014", omtalad och hypad i både TV och tidningssammanhang. Nu aktuell med en egen spännande klädkollektion.

Möt Caroline Roxy på mässan tillsammans med IMNEXT.se, som är exklusiv digital mediapartner till ATTITUDE-STHLM 2014.

Dela på Facebook >>

STYLEBY

Jonna Bergh grundade Styleby med Elin Kling - träffa henne på ATTITUDE-STHLM:s stora bioscen!

STYLEBY är magasinet för dig som vill ha det bästa urvalet från svenska och internationella designers, smart och snyggt förpackat i en magasinsupplevelse utöver det vanliga.

STYLEBY lägger stor vikt vid personlig stil, och i varje nummer träffar du världens kanske mest stilsäkra kvinnor (och män)  i form av personliga intervjuer och träffsäkra reportage - verkligen något att inspireras av. STYLEBY´s modechef och creative director är den internationella modepersonligheten Elin Kling. Chefredaktör och ansvarig utgivare är Jonna Bergh.

Jonna Bergh grundade STYLEBY tillsammans med Elin Kling, där hon är chefredaktör. Hon inledde sin karriär som högprofilerad reporter på Expressen, men har de senaste 15 åren arbetat i magasinsbranschen med ett förflutet på Cosmopolitan och Glamour.

Träffa STYLEBY på ATTITUDE-STHLM både i deras monter och på stora bioscenen.

Dela på Facebook >>

MYRORNA

Myrorna presenterar vårens senaste trender på ATTITUDE-STHLM

För första gången gästar Myrorna den stora trendmässan ATTITUDE-STHLM med en "popup-butik" fylld av särskilt utvalda plagg, accessoarer och bijouterier. Myrorna kommer att presentera två trendteman; ”Epic and strictly brave” samt ”relaxed personality”.

Myrornas kunder är personer med höga krav på personlighet i sin stil, oavsett om det är en vintagekille, rocktjej eller glamourstudent. Poängen ligger i att det finns något för alla, exklusiviteten ligger i att varje plagg är unikt och kräver engagemang från dig för att hittas. Glädjen ligger i att priset gör att du kan shoppa en hel outfit och fortfarande ha kvar något i plånboken!

I Myrornas popup-butik på ATTITUDE-STHLM har vi handplockat grymma plagg, accessoarer och skor för alla plånböcker, bara för dig att gå dit, bli inspirerad och shoppa! I Myrornas monter får du också veta mer om hur du kan bli miljöaktivist genom att älska mode och hur du hjälper andra bara genom att våga ha personlig stil. Det är på Myrorna man handlar med hjärtat.

Välkommen till Myrorna B:05 på ATTITUDE-STHLM.

Dela på Facebook >>

LASHIA

Sveriges första SM i fransförlängning anordnas på ATTITUDE-STHLM av Lashia i samarbete med SEYF

Ögonfransförlängning är ett hantverk som de senaste åren fullkomligt exploderat på marknaden. Lashia är en av de första renodlade skolorna inom fransförlängning i Sverige. Tillsammans med SEYF – Sveriges Estetikers Yrkesförbund tar de nu krafttaget och samlar den svenska fransförlängnings eliten för ett första Svenska Mästerskapen i ögonfransförlängning.

Finalen hålls den 7-8 Mars på ATTITUDE-STHLM där domare från de största företagen inom ögonfransförlängning har bjudits in för att skapa en helt opartisk jury. Deltävlingarna kommer att hållas på fredagen med en hejdundrande final och prisutdelning sker på lördagen. Kom och titta hur en ögonfransförlängning går till och prata med lärarna från de största skolorna. Är du själv intresserad av att gå en utbildning kommer du att kunna boka en utbildning till rabatterat pris under mässans dagar.

Välkommen till monter B:11 och till finalen på stora scenen.

Dela på Facebook >>

TRULY ME

Smyckesdesigners intar ATTITUDE-STHLM

Med känsla för form, silver och vackra ädelstenar har smyckesdesignern Heléne Wetterskog utvecklat en unik smyckeskollektion under sitt eget varumärke - Truly Me.

Kollektionen innehåller allt från stilrena silversmycken till lite mer "bling" för festliga tillfällen, och du blir mycket inspirerad att hitta din egen stil - det vill säga ditt "truly me". Samtliga smycken är tillverkade i sterlingsilver - äkta smycken för en äkta känsla. Truly Me Jewelry Design grundades år 2008 och smyckena säljs exklusivt i egen butik/showroom i Stockholm och via webbutik

Möt Truly Me i monter B:02. Välkommen!

Dela på Facebook >>

NAIL SYSTEMS

Nya tävlingar inom Nail Art och Nail design på ATTITUDE-STHLM

Nail Art och Nail Design är stort och glödhett ute i Europa. På tävlingsarenorna ser man fantastiska konstverk från små detaljer till stora konstverk som verkligen tar andan ur publiken. Nu är det dags att visa upp detta i Sverige och vilken arena är inte bättre än den stora träffpunkten ATTITUDE-STHLM.

Nail Systems of Sweden har i många år arrangerat några av nordens största tävlingar och nu kommer det att bjudas på ett skådespel med allt från tävlingar med nagellack som kommer att inspirera oss alla till vad vi kan göra hemma, till designs som sträcker sig hela vägen från håret och ut i fingerspetsarna.”Vid de tillfällen då jag varit domare i världsmästerskapet i London, NAILYMPICS, har jag fått se så fantastiska naglar gjorda av duktiga nagelterapeuter runt om i världen. Det har inspirerat mig att skapa en möjlighet att på våra breddgrader få visa upp den idérikedom och kunskap våra nordiska nagelterapeuter har, säger Reni Mobrandt, grundaren av Nail Systems of Sweden samt Nail Systems Open.”

Både nagelterapeuter och elever på gymnasieskolornas stylist utbildningar kommer att visa sina kunskaper och sin kreativitet i form av fantastiska skapelser som tar andan ur den mest luttrade publik. >> Läs mer om tävlingen här.

Välkommen till tävlingen på ATTITUDE-STHLM och till Nail Systems i monter E:11.

Dela på Facebook >>

ATTITUDE-STHLM

ATTITUDE-STHLM är Nordens ledande publika mässa för mode, skönhet och livsstil.

ATTITUDE-STHLM samlar ett hundratal av Skandinaviens ledande varumärken och mest betydelsefulla designers, storbloggare, fashionistas och digitala medier för att möta dig som är intresserad av att få uppleva det absolut senaste inom mode, skönhet och livsstil.

ATTITUDE-STHLM ger dig möjlighet att få  inspireras av de allra senaste nyheterna och trenderna. Upplev Nordens största publika catwalk, tävlingar och workshops. Vi ses på ATTITUDE-STHLM den 7-8 mars 2014 på Kistamässan i Stockholm. Hjärtligt välkomna!

ÖPPETTIDER
Fredag den 7 mars: 11.00-19.00
Lördag den 8 mars: 10.00-18.00

BESÖKARE

UTSTÄLLARE

FÖLJ OSS

HUVUDSPONSORER ATTITUDE-STHLM
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!