Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Januari 2014


Women In Progress ökar kompetensen i styrelse och ledning.

Med dessa ord presenteras Women In Progress på nya hemsidan. Nytt år och nya möjligheter för oss och för dig. 

Women In Progress är kunskapsföretaget som synliggör, utvecklar och säkerställer kvinnors kompetens i styrelse och ledning. Women In Progress erbjuder marknadens mest kvalificerade styrelseutbildningar, coachande mentorskap och exklusiv pool med kvalificerade kvinnliga styrelsekandidater. Vi driver ett aktivt opinionsarbete för att förändra attityder ur ett mångfaldsperspektiv.

Här kan du läsa om fler nyheter under 2014

Styrelseutbildningar
Vi fortsätter med våra populära Certifieringsutbildningar och Från Noll till Börsen. Certifierings-utbildningen i april genomförs för första gången i Berlin.

Pool med kvalificerade styrelsekandidater
Du som gått våra styrelseutbildningar kan gå med i Women In Progress pool där du matchas med personer vars företag/organisationer söker extern styrelsekompetens. Vi arrangerar fler matchningsevents under 2014 än tidigare.

Hitta styrelseledamot - kostnadsfritt
Nu har du som företagare/ägare en unik möjlighet att hitta en extern styrelseledamot via vår exklusiva pool av styrelsekandidater – en kostnadsfri tjänst. I Women In Progress pool ingår mer än femtio kandidater som är certifierade och kvalitetssäkrade av oss genom personlig kännedom.

Almedalen – ta styrelsearbetet på allvar
Vår succé från förra året gör att vi ordnar ett liknande seminarium under Almedalsveckan 2014. Håll utkik i Nyhetsbrev och på hemsidan.

Europaparlamentets och rådets direktiv om jämnare könsfördelning i styrelser
Det ska bli spännande att följa Sveriges och de andra ländernas svar på Viviane Redings förslag om att större europeiska börsbolagsstyrelser ska ha minst 40 % kvinnor senast 2020.

Strategiska samarbetspartners
Vi fortsätter vårt fina och givande samarbete med våra strategiska samarbetspartners Grant Thornton, Swedbank, Advokatfirman Glimstedt, Hellström Advokatbyrå, Advokatfirman Vinge, Mercuri Urval, Skandia, Board Nexus samt tyska, franska och amerikanska handelskamrarna.

Alumner på LinkeIn ökar
Gruppen Alumner som har gått styrelse- eller ledarutvecklingsprogram i Women In Progress regi är nu närmare 200. I alumnigruppen ordnar vi många aktiviteter under 2014 med syfte att gynna varandras affärer.

Jag vill önska dig ett gott nytt framgångsrikt år.
Margareta Neld, VD och ägare av Women In Progress


Aktuellt

Introduktion till styrelsearbete 2014
Under en halvdag får du en introduktion till professionellt styrelsearbete. Antingen är du egenföretagare som funderar på vad du kan ha för nytta av en aktiv styrelse eller så är du nyfiken på att själv ta styrelseuppdrag. Ges i Stockholm den 14 februari och i Malmö den 24 mars.

Styrelseutbildningar 2014
Datum för våra populära styrelseutbildningar
- Certifieringsutbildning i styrelsearbete, 9-11 april i Berlin, Tyskland
- Certifieringsutbildning i styrelsearbete, 28 september-2 oktober i Budva, Montenegro
- Från Noll till börsen, 5-6 november i Stockholm 
Anmälan sker senast 1 månad innan. 

Styrelsementorutbildning 2014 - 4 mars och 8 maj
För att styrelsearbetet ska bli mer professionellt och för att vidmakthålla hög kvalitet erbjuder Neld International Consulting utbildning för styrelsementorer.


Grattis till nya styrelseuppdrag 

Viveka Andersson som blivit vald till ordförande i ISEC Services AB.

Karin Steen som blivit vald till ordförande i Gefle Testteknik AB.


Här kan du läsa mer om styrelseutbildingarCoachande mentorskapföreläsningar och Hitta styrelseledamot eller kontakta gärna oss!

Bästa hälsningar
Margareta Neld, VD och Filippa Drakander, administrativ assistent

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!