Save the date: 1 mars, sensuella julklappar och god jul -Välkommen till Mysshopen nyhetsbrev. Sensuella underkläder och sexleksaker -Mysprodukter via homeparty och webbshop. 




Hej.

Ännu är det inte försent att köpa dina julklappar på Mysshopen.se. Beställ senast 20/12 kl 16 för att få hem dina sensuella julklappar till julafton.

Vi vill passa på att tacka alla fina kunder för ett fantastiskt år och vi ser fram emot ett nytt händelserikt år tillsammans med dig!

Tillexempel den 1 mars kan du boka in i kalendern redan nu. Då kommer årets roligaste tjejfest gå av stapeln. Mysshopen tillsammans med Tjejkväll.nu annordnar en tjejfest i lust och välmåendets tecken på Fashion Center i Borås. Så skriv in detta i kalendern redan nu så du inte missar detta. Mer info kommer efter helgerna.

Efter nyår kommer vi också att kunna erbjuda homeparty i hela skaraborg, så bor du i Skara, Skövde, Falköping, Tibro, Mariestad, Karlsborg eller omkring så kan du boka ditt mysparty redan nu!

Varmt välkomna till Mysshopen.se


Mysiga julklappstips

50 days of play

50 dagar fyllda med kittlande uppdrag i fem olika grader. Allt från oskulldsfulla vita till syndiga svarta. Slå tärningen för vilket uppdrag som ska fylla dagen.

Pris 239 kr    Läs mer här!

Fjäderkitlare

Som ett långt senseullt trollspö med fjädertopp att förtrolla din partner med. I vinrött och svart, 40 cm långt. En guide till sensuella lekar följer med.

Pris 99 kr     Läs mer här!

Taboo Wild Africa

Sensuell massageolja med varm och vild doft av sandleträ, orientaliska kryddor och kanel. Med härliga oljor som lämnar huden silkeslen.

Pris 225 kr     Läs mer här!



Med önskan om en riktigt mysig jul!

Emelie
www.mysshopen.se
033-102 123
info@mysshopen.se
Kundtjänst via telefon öppet: 12-15 vard.
Kundtjänst via mail svaras så fort vi kan alla dagar.

Följ vår blogg!



Nyhetsbrev med sensuella underkläder & sexleksaker. Mysprodukter att krydda din vardag med, från Mysshopen.se på nätet och homeparty. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!