Hälsning från Hembygdsföreningen. Problem att se den? Kolla i webbläsaren! Avsluta prenumeration? Klicka här!

Ulla Herlitz
Ordförare

Kjell Gustafsson
Kassör

Marinette Törnqvist
Museumsintendent

Peter Friberg
Guide

Peter Andersson
Webmaster

Gott Nytt År!

Vi ville skicka en nyårshälsning till dig som är medlem i vår förening. Det är ju ett nytt verksamhetsår och vi planerar aktiviteter under året som vi hoppas att du kommer att ta del av. Välkomna till 2014 i Hembygdsföreningen!

Tradjazz i Kryddträdgården


Kryddträdgårdskurs

Vi planerar att starta en kurs i trädgårdsodling till våren. Inger och Ulla kommer att ett antal lördagar gå igenom grunderna i hur man bäst lyckas med sin egen odling. Anmälan till Inger – inger.bergden@telia.com

Guidning för besökande

Alltfler besökande kommer till våra öar. Peter Friberg har lovat att ställa upp för guidningar på Styrsö. Om du vet något sällskap som skulle vilja få en lite mer meningsfull upplevelse av besöket så kan du tipsa dem att kontakta Peter på 0703-08 56 76. Andra medlemmar är välkomna att visa runt på de andra öarna. Kontakta vår webmaster på peter100@anderssons.it så lägger han upp nya guider på vår hemsida.

Dokumentation av bruksföremål

Våra samlingar av museets bruksföremål behöver beskrivas och vi har tänkt att lägga upp dessa med bild och en kort text på hemsidan. Det behövs några intresserade som arbetar med detta och du som vill vara med kan anmäla dig till Marinette på marinette.tornqvist@telia.com

Besök vår hemsida

Vår hemsida växer hela tiden med artiklar, notiser och bilder. Tag gärna del av innehållet och tipsa andra om att besöka den. Vårt kulturarv är viktigt!

Klicka för att komma till hemsidan!

PS! Glöm inte att betala årsavgiften 100,- till PG 4 49 09-0

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Styrsö Sockens Hembygdsförening, eller anmält intresse. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!