Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Höstterminen Går Mot Sitt Slut

Det hände på ett ögonblick! Vi har bara ett par veckor kvar av 2013 och på ' I AM YOGA' tänker vi använda dom på bästa möjliga sätt. I full närvaro efter förmåga. 

Fram till den 22:a december finns möjlighet att andas och röra sig med medvetenhet och uppmärksamhet på ' I AM YOGA' och efter det tar vi ett kort jullov fram till den 28:e december då 'Mellandagsyogan' lyser upp midvintermörkret.

Men innan dess kommer vi hinna med en tisdag den 17:e då vi passar på att vara traditionella och dra ner tempot under fullmånen. Mer info på schemat när det närmar sig.
Dessutom kommer söndagen den 22:a vara lite speciell som ett avslut på höstterminens schema.

Vi tar vara på stunden och varje andetag.

Julkorgen!

Kom i håg att du fram till den 22:a kan vara med och tävla om vår julkorg. En julkorg som förhoppningsvis är ett hälsosammare alternativ till de traditionella julkorgarna. Om du vill tävla behöver du bara gå in på vår Facebook-sida och lägga en recension. Vi lottar bland alla som recencerat och annonserar vinnaren den 22:a.

Nyheter

'I AM YOGA' fortsätter att utveckla butiksdelen och väntar hem nya byxor då den förra omgången tog slut nästan omedelbart. Den här gången kommer byxorna i två modeller men med samma sköna häng!

ARYA YOGAWEAR
Vi har i dagarna beställt en provomgång av yogakläder från ARYA och ser med spänning fram emot leverans. Till att börja provar vi med en del basplagg som tights och en ny variant av benvärmare som ser grymma ut! Vi gillar sånt som värmer på I AM YOGA! Med lite tur hinner dom anlända innan jul. 

MANDUKA
Manduka har lovat att mattorna också hinner fram innan jul. Så, vem ska få en ny yogamatta i julklapp?! :-)

YOGIFOOD
Vi har ökat ut sortimentet med bl.a olika varianter av  kokosolja, kakaosmör och proteintillskott. Sunwarrior erbjuder det mest kompletta veganska proteintillskottet på marknaden och är av råkvalité. Så nu finns näring för både kropp och själ i studion!

STANDINGPOSES & RAWFOD

MELLANDAGSYOGAN kommer pågå i två dagar och bjuder på rawfood, yoga och så allt det andra....
Vi hoppas att det ska bli en mysig helg med trevlig stämning. Vi lagar lättare mat tillsammans och fördjupar oss i de stående positionernas principer.
Vi kommer få hjälp med matlagning åtminstone en av dagarna och förmiddagarna ger möjlighet till egen träning. Vi har begränsat antalet platser med tanke på matlagningen så anmälan bör inte vänta på sig allt för länge. Välkomna! 

JUL & VÅRSCHEMA

Under julen kommer det finnas möjlighet att besöka studion för egen träning även om undervisningen har tagit jullov. Det kommer finnas upplagt på schemat i god tid och känn er varmt välkomna. Kanske kan ett tillfälle att vila från jul- och nyårsfirande komma efterlängtat?

Redan 2:a januari kommer vårterminen dra i gång så smått men schemat kommer anpassas efter en del helger till att börja med.
Ordinarie vårschema drar i gång fr.o.m onsdag 8:e januari. 

Kom i håg att uppdatera er på vår hemsida och på Facebook för att alltid få den senaste informationen från I AM YOGA.

MAGNUS 21-23/2

Bara en lite påminnare om Helgkursen med Magnus i Februari. Vi har redan börjat få in anmälningar så kanske finns det anledning att anmäla a.s.a.p för att försäkra en plats? Vi kommer ha förtur på de som väljer att delta på hela kursen. Välkomna!


Kontakt

Välkomna till I AM YOGA både på klass, kurs och med frågor, åsikter och önskemål. I AM YOGA är en plats där fokus ligger på den personliga utvecklingen. Är du intresserad av klass, kurs eller personliga sessioner, ta gärna kontakt med oss och berätta vad det är du eftersöker. Vi strävar efter att erbjuda tjänster av god kvalité på ett pålitligt och trovärdigt sätt.

Ring: 070-308 73 38

Maila: helena@iamyogalulea.com

Besök: Skeppsbrogatan 48, 972 31 LULEÅ

Hemsida: www.iamyogalulea.com

 

Kort!

Ni som har kort. Kom i håg att ta med kortet in i studion innan klass och lägga det väl synligt bredvid mattan. En rutin som underlättar innan och mellan klasserna


Mellandagsyoga

Standingposes & Rawfood i dagarna två. Passar alla som vill fördjupa kunskapen om yogans stående positioner och få energin till att göra det från mat som ger livskraft.

ANMÄL NU!


Tisdag 17/12

En tisdag under fullmånen när sista nybörjarkursen avslutats. Vi tar vara på kvällen och stillar oss med mjuka asanas och meditation efter en kort ledd sekvens. 


Adventstävling

Gå in på Facebook och 'Gilla' oss om du inte redan gjort det. Och skriv sedan vad du upplever som positivt med 'I AM YOGA' under Recensioner.

Vi lottar ut en riktigt fin julkorg bland de som recenserar. 

Tävlingen började officiellt 1:a december och pågår fram till 22:a och alla som recencerat är med i utlottningen.

Ett bra sätt att hålla sig uppdaterad är att 'Gilla' vår Facebook-sida. Så välkommen till 'I AM YOGA' även på FB!


“Time isn’t precious at all, because it is an illusion. What you perceive as precious is not time but the one point that is out of time: the Now. That is precious indeed. The more you are focused on time —past and future— the more you miss the Now, the most precious thing there is.” 
―Eckhart Tolle



Gilla I AM YOGA på Facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!