Balack friday och sensuella julklappar -Välkommen till Mysshopen nyhetsbrev. Sensuella underkläder och sexleksaker -Mysprodukter via homeparty och webbshop. 




Hej.

Idag drar julhandeln igång på riktigt och vi firar Black Friday med fri frakt på alla beställningar. Men detta erbjudandet gäller bara i dag fredag 29/11 så passa på.

Mysshopens årliga adventskalneder startade i måndags och vi öppnar en ny lucka varje dag med ett fint erbjudande som bara gäller den dagen. Så kika in i butiken varje dag fram till jul så du inte missar just din julklapp.

Vi har också fyllt på med senseulla julklappar i butiken, massaor av nya underkläder och presenter till din käresta och vi har förlängt öppet köp till 31 januari! 

Varmt välkomna till Mysshopen.se


Mysiga julklappstips

Cutie Claus

Röd julngeligé i spets med gönt sidenband under bysten. Matchande stringtrsoor ingår. Är det inte din tur att vara tomte i år?

Pris 349 kr    Läs mer här!

Spetstrosor

Sesneulla spetstrosor i spets med rynkad kant. Kommer i vacker förpackning vilket gör denna spetstrosa perfekt att ge bort i present till sig själv eller sin hjärtevän.

Pris 129 kr     Läs mer här!

Gray -Spetsnattlinne

Sensuellt nattlinne med vackra detaljer för dig som vill vara elegant sexig. I grå stretchspets med svarta detaljer. Matchande stringtrosor ingår.

Pris 429 kr     Läs mer här!



Väl mött!

Emelie
www.mysshopen.se
033-102 123
info@mysshopen.se
Kundtjänst via telefon öppet: 12-15 vard.
Kundtjänst via mail svaras så fort vi kan alla dagar.

Följ vår blogg!



Nyhetsbrev med sensuella underkläder & sexleksaker. Från Mysshopen.se på nätet, homeparty och butik! Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!