VINNARE AV SHOW UP FASHION AWARD 2013

20 över åtta ikväll korades vinnaren av årets Show Up Fashion Award.

1a pristagare: Nicolas Olivier Richard, Nor Autonom med kollektionen HARDT.

”Med genuin kunskap och kärlek till material och produkt har denna designer skapat en kollektion som har stora möjligheter till internationell framgång.

Modernt, tidlöst och nytänkande! ”


Nicolas Olivier Richard

Nicolas är född i Lund men är idag verksam och bosatt i Stockholm. Han är utbildad på Beckmans och jobbar förutom som designer, även som stylist.


Nor Autonom

Nor Autonoms mission är att distribuera högkvalitativa starka modeprodukter med bäraren i fokus. Nor Autonoms strävan är att distribuera designmässigt starka och högkvalitativa produkter i skinn, stickat och vävt till världens främsta butiker. Målgruppen är kunder som ställer höga krav på kvalitét, passform och modegrad.

Läs mer på: www.norautonomarena.com


För mer information och bildmaterial, kontakta:

Verksamhetschef Marketplace Borås
Nanette Espinasse
nanette@marketplaceboras.se

Projektledare Show Up Fashion Award
Therese Bengtsson
therese@marketplaceboras.se 

Show Up Fashion Award är en årlig nationell tävling för lovande modedesigners. Tävlingen är öppen för alla – elever, oetablerade och nystartade i modevärlden. Syftet är att hjälpa designers att komma igång med karriären och etablera sig på marknaden. Show Up Fashion Award blir ett sätt för deltagarna att få erfarenhet, stöd och möjligheten att bygga ett kontaktnät som är ovärderligt för framtida affärer.

 

© 2013 Marketplace Borås. Simonsland, Nybrogatan 9A, SE-503 31 Borås, Sweden

Se nyhetsbrevet onlineAvsluta prenumeration

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!