Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.
Avsluta prenumeration? Klicka här.

Hej [[fornamn]] och välkommen till ABCs Nyhetsbrev nr 13!



Sista nyhetsbrevet för detta år och vi vill berätta lite om hur året på ABC har varit. Vi berättar även om hur vi ökar säkerheten med provdragning för infästningar i vägg.

Vi hoppas att ni har haft behållning av våra "månadsrapporter" under 2013 och vår önskan är att ni även nästa år kommer att följa våra strapatser.

ABC önskar Er en underbar jul och ett lyckosamt 2014!


Året som gått!

Björn Bjelkenstedt,
Ägare och VD på ABC Ställningar.




"2013 har varit ett spännande år där vi har arbetat med stort fokus på den enskilda individens säkert på jobbet. Jag ser nu en tydlig attitydsförändring hos mina duktiga medarbetare och hoppas att vi kan sprida detta budskap tillsammans med andra seriösa aktörer i den så annars tröga och fördomsfulla byggbranschen.

Vår franchisesatsning under varumärket ABC Ställningar har gett resultat. Två nya enheter har anslutit sig. Borlänge och Västerås, Välkomna!

Bröderna Fredriksson, Borlänge, har drivit sin firma i Dalarna i ett par år innan de valde att gå med i ABC Ställningar.
Erik, ABC:s man i Västerås, kämpar på och vi räknar med att Västerås invånare kommer att se mycket av sin nya ställningsentreprenör till våren. Samarbetet har fungerat bra. Samarbete är det som franchise handlar om! Att hjälpas åt och dra nytta av varandras erfarenheter och kunskap och utnyttja entreprenörens fulla potential. 

ABC Ställningar i Stockholm har lagt mycket fokus på kundmöten och vi har aktivt sökt oss mot nya marknader såsom infra- och industriprojekt.

För att än mer optimera vår logistik så har vi slagit ihop våra materialgårdar till en. Den nya logistikenheten ligger på Silovägen 18 i Jordbro och är 10 000 m2 till ytan och bidrar till att huvuddelen av vår lossning och packning av material i dag sker under tak.

I vår linje att bli en mer komplett leverantör så kan ABC Ställningar i Stockholm numera erbjuda bygghissar, bodar, rullställningar, liftar, containers och byggmaskiner till uthyrning. Vi levererar dessa tjänster under det nya varumärket ABC RENTALS.
Genom systerbolaget Tuff Återvinning AB kan vi även hjälpa våra kunder med sortering och återvinning av byggsopor.  

ABC kedjan har under 2013 utfört över 700 entreprenader och omsatt närmare 60 miljoner kronor. Vi räknar att 2-3 enheter kommer att startas upp under 2014. Vi tittar närmast på Uppsala, Mälardalen och Östergötland.

Självklart kommer vi att fortsätta stödja kampen mot cancern och väljer även i år att vara ett så kallat vänföretag med Barncancerfonden. 

Jag vill tacka ABCs personal, franchisetagare med personal, kunder och leverantörer för ett mycket lärorikt och bra genomfört arbetsår och jag hoppas att vi tillsammans fortsätter i samma anda under 2014."


God jul och Gott nytt År! 


ABC säkerställer infästningar

Mikael Saksing använder, på bilden brevid, vårt provdragningsinstrument för att kontrollera så att väggen håller emot tyngden av den intäckta ställningen.

En byggnadsställning förankras i vägg för att den inte ska rasa. Alla väggar är olika och har olika hållfasthet. Det är därför viktigt att kontrollera så att väggen klarar ställningens vindlast, egenvikt och lastvikt.

Vindlast beräknas med 40 kg/m2 när ställningen är inklädd med sommar- eller vinterväv.

Vid en provdragning dokumenteras resultaten tillsammans med beräkningen för olika väggtyper.

För mer information kontakta Magnus Lindborg!

lindborg@abcstallningar.se


Julbord

Årets ABC-Julbord inmundigades på Tyrol! Tack alla för en trevlig kväll med god mat och många skratt!


God Jul och Gott Nytt År!!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta din närmaste enhet!
(klicka på enhet för kontaktuppgifter)


Gilla oss på Facebook!Klicka här

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!