Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Julmarknaden 7 + 8/12

Österåkers Konstförenings julmarknad äger rum under Andra adventshelgen lördag och söndag kl 12-16. Vilket utbud! Keramik och textil, appelmust och smycken, lotteri och glas, bakverk och blommor, pappersklipp och mycket annat vid 25 bord. Anna Toresdotter säljer och signerar sin nya bok. Eldslukare på lördagen och Österåkers Lucia på söndagen kl 15.


Vårt nästa nyhetsbrev kommer före jul. Då får du veta mer om vårt stora projekt som innebär ombyggnad och renovering av klenoden Länsmansgården.



Information som sparar träd

Våra nyhets- och medlemsbrev sänds numera i första hand via internet. Det gör det möjligt att vara aktuellt, och vi räddar träd och sparar porto. Känner du någon som borde få breven? Maila till oss på lansmansgarden@live.se.

Se oss även på Facebook!

Modeller 11-26/1 2014

Fantastiska modeller visas hos oss på Länsmansgården i januari.

Vi är glada över att få visa denna utställning - skapad av entusiaster - med en stor modell av flygplanet Constellation, en fungerande modell av en jetmotor, maskiner av olika slag, båtar och flygplan. Är det konst? Kom, förundras och döm själv!


Glad advent önskas alla våra vänner och besökare på Länsmans-gården!


Österåkers Konstförening, Kantarellvägen 12, 184 34 Åkersberga

Öppet lördagar + söndagar kl 12-16
lansmansgarden@live.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Österåkers konstförening eller har visat intresse för våra utställningar.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!