HöstMys och nyheter i sortimentet. -Välkommen till Mysshopen nyhetsbrev. Sensuella underkläder och sexleksaker -Mysprodukter via homeparty och webbshop. 




Hej.

Hösten är här och vi har höstmys på Mysshopen.se med 30% rabatt på alla massageoljor och massageljus. 

Är du sugen på ett lustfyllt och fritt extra jobb? Jag behöver fler homepartykonsuelter till våra myspartyn. Vi söker dig som är öppen och social, gillar att få människor att må bra och är driven. Känner du att detta är något för dig eller bara vill ha mer information? Kontakta då mig på info@mysshopen.se eller 033-102 123.  

Varmt välkomna till Mysshopen.se


Mysnyheter

Purple Secret glasdildo

Glasdildo i läcker design fån Glassvibrations. Det som gör glas så speciellt som material till sexleksaker är att du kan värma den eller kyla den. Lägg den i frysen eller värm den i vatten.

Pris 549 kr    Läs mer här!

Odeco Larila

Larila är en dildo för dig som vill ha dubbelt upp med njutning. Den blomformade härligt rundande vibratorn stimulerar klitoris samtidigt som det böjda rundande skaftet stimulerar G-punkten.

Pris 549 kr     Läs mer här!

Pjur MySpray

Pjur My spray är en orgasmspary med en känsla av att såpbubblor på huden! 
Ökar känsligheten och upphetsningen. Innehåller 30 ml.

Pris 239 kr     Läs mer här!


Sugen på en rolig möhippa, after work eller tjejkväll? Vi kan nu erbjuda er en kväll med hälsa, välmående och skönhet i fokus i samarbete med Salong Crush i Borås. 

Boka in en lyxig stund innan utekvällen, efter jobbet eller bara en stunds avkoppling. För 250 kr per person får du bubbel och tilltugg information och insperation om hur du kan må bra på insidan, utsidan och krydda din vardag. Mysshopen demonstrerar underkläder, massageoljor, lustoljor, spa-produkter och stämningshöjare.

Passa även på att boka en behandling till kvällen, du får 20% rabatt på alla behandlingar. Läs mer på salongs Crush hemsida här.

Vill du veta mer om Mysshopens populära homepartyn? Klicka här


Väl mött!

Emelie
www.mysshopen.se
033-102 123
info@mysshopen.se
Kundtjänst via telefon öppet: 12-15 vard.
Kundtjänst via mail svaras så fort vi kan alla dagar.

Följ vår blogg!



Nyhetsbrev med sensuella underkläder & sexleksaker. Från Mysshopen.se på nätet, homeparty och butik! Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!