Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hisingen Runt blir två lopp

Hisingen Runt har de senaste åren varit Västsveriges största cykellopp och får nästa år sällskap av nystartade Västkusten Runt, som blir Västsveriges längsta motionslopp på cykel. Hisingens Cykelklubb väljer därmed efter 37 år att utöka Hisingen Runt till att bli ett helgevenemang med lopp för hela familjen både under lördagen och söndagen, 24-25 maj 2014.

Västkusten Runt

Västkusten Runt blir loppet för de som vill cykla långt. Premiären går den 24 maj 2014 och många har redan visat starkt intresse.

Västkusten Runt erbjuder två distanser, preliminärt ca 125 (130) respektive 250 (280) km, och passar cyklister som vill ha en rejäl utmaning och ett mål att träna mot. Distansen på 125 km påminner om bansträckningen som de längre distanserna på Hisingen Runt haft tidigare år. De som cyklar 250 km får fortsätta ännu längre norrut.

Under helgen 23-25 maj kommer ett evenemangsområde att skapas i centrala Göteborg, där det förutom start och målgång i Västkusten Runt även kommer att finnas underhållning av olika slag.

Mer information om loppet finns på www.vastkustenrunt.se

 

Hisingen Runt

Precis som tidigare kommer Hisingen Runt att cyklas på söndagen, 2014 blir det den 25 maj. Nu renodlas loppet till sin distans på 50 km, de som vill cykla längre hänvisas till Västkusten Runt dagen före. Hisingen Runts 50 km är populärt, dels för sina natursköna rundor men också för att det ingår i Göteborgsklassikern och Regionsklassikern. Vi jobbar just nu hårt för att ta fram en runda med alternativa vägar än tidigare och därmed mindre biltrafik, utan att för den sakens skull tappa naturupplevelsen.

Förutom 50 km kommer vi även att erbjuda rundor för de minsta i form av Papricaloppet. Mer info om det kommer under vintern.

Anmälan är öppen

Anmälan till både Västkusten Runt och Hisingen Runt är nu öppen. Om du dessutom anmäler dig senast den 31 december kommer du få en lägre anmälningsavgift. För att inte glömma bort det rekommenderar vi att du anmäler dig redan nu på www.hisingenrunt.se eller www.vastkustenrunt.se

Göteborgsklassikern

Gör som tusentals andra – utmana dig själv – gör Göteborgsklassikern 2014. Läs mer om Göteborgsklassikern på www.goteborgsklassikern.se.

Om du anmäler dig till hela Göteborgsklassikerpaketet får du garanterad startplats i alla loppen till lite rabatterat pris och möjlighet att utnyttja olika aktiviteter och erbjudanden som kommer upp under året. Anmäl dig på www.goteborgsklassikern.se/anmalan

Följ senaste nytt på facebook

För att inte missa någon information om loppen utan istället få senaste nytt kan du följa loppen på facebook.

www.facebook.com/vastkustenrunt
www.facebook.com/hisingenrunt

Hisingens Cykelklubb

Bor du i Göteborgsregionen och gillar att motionscykla, då är Hisingens Cykelklubb - Sveriges näst största motionscykelklubb - med över 600 medlemmar, klubben för dig! På Hisingens Cykelklubbs hemsida kan du läsa om olika typer av träningsrundor och på forumet finns mycket annat du kan ta del av som gäst och ännu mera som medlem, www.hisingensck.se.

För att hålla dig i form till vårens utmaningar håller Hisingens Cykelklubb även cykelinspirerade spinningpass på 90 och 180 minuter. 

För att vara säker på att du får vår e-post (så de inte fastnar i Spam - eller Skräppost), lägg till hisingenrunt@hisingensck.se i din adressbok (kontakter).
Om du inte längre vill ha vår e-post svarar du på detta mail.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du deltagit i tidigare upplagor av Hisingen Runt. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!