Black Army - Stockholms nyhetsbrev med senaste nytt! Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Black Army - Stockholm

v41 - 2013

Bortaresa : Örebro away 12/10

Det finns endast en handfull med platser kvar i bussen till Örebro på lördag. Har du ännu inte bokat har du fortfarande möjlighet att skriva upp dig till en lördagsfight i gnällets tecken. Mer information om resan hittar du i vår webshop där du även smidigt kan boka din plats!


Första seriematchen borta mot nykomlingarna från gnällbältet.

När: Lördagen 12:e oktober kl 12.30. (Var där minst 15 min innan).
Var: Bussarna går från Klarabergsviadukten, Stockholm Central.
Pris: 200Kr (340kr med medlemskap i föreningen).

Ankomst Örebro: Ca: 15.00
Ankomst Sthlm: Ca: 00.00


http://www.blackarmy.webshoponline.se/bortaresor.aspx

Har du frågor? Kontakta oss på Facebook eller skicka ett e-post till petter@blackarmy.se. Vi kan hämta upp folk på vägen över e18.

Stöd AIK på plats sista omgångarna

Årets fotbollssäsong börjar lida mot sitt slut. AIK har haft ett turbulent år med bland annat ny arena, Ivan Turinas dödsfall, uppdrag granskning och Man U matchen. Samtidigt har det varit ett fantastiskt år där AIK:s alla supportrar ännu en gång visat sin passion och kärlek till klubben.

Med endast tre omgångar kvar att spela har AIK en god chans att komma bland de tre främsta och vinna lilla silvret, stora silvret eller till och med guldet(!). Samtidigt är det minst lika viktiga matcher som återstår när det kommer till den europaplats som står på spel.

Matcher som återstår är Norrköping hemma, BP borta och Helsingborg på hemmaplan i den avslutande omgången. Mer information om vad som händer på läktaren och vart vi samlas innan BP förmedlas via hemsidan, facebook och här i nyhetsbrevet i anslutning till matcherna.

Vi hoppas Du vill ge ditt stöd till AIK på plats ända in i kaklet!

Banderoll stulen på Hovet

Under förra helgen lyckades några djurgårdare få tag i en stor BA-banderoll som förvarades på Hovet och brukade sitta uppe under matcherna. De vidriga aporna visade sedan på sin enorma omognad genom att bränna upp banderollen, filma förloppet och sedan posta filmklippet på facebook.

Vi i Black Army ser naturligtvis denna händelse som ett väldigt stort övergrepp, inte bara mot supporterföreningen Black Army, utan mot hela AIK. Vi ser mycket allvarligt på denna otroligt fega handling från djurgårdarnas sida. Ingen ska någonsin trycka ned Black Army eller någon organisation inom AIK.


För närvarande jobbar vi hårt med att skapa en ny och vackrare banderoll som kan ersätta den uppbrunna och samtidigt få klarhet i detaljer om vad som inträffat.

Redan i början av nästa vecka kommer vi måla nya banderoller och flaggor som kommer finnas på plats mot Leksand på onsdag! Vill du hjälpa till och dra ett penseldrag för Gnaget? Hör av dig genom kontaktformuläret eller håll koll på vår facebook feed.

Pengar utbetalade till GHS och EB

Pengarna som kommer in för Solna Lager har vi sagt att de ska fördelas ut enligt följande:

  • 25% Golden Hill-spelaren
  • 25% Engblomman
  • 25% Samlas i en fond för undomsverksamhet inom AIK
  • 25% Black Army verksamhet på läktarna

I veckan har 8440kr fördelats ut på de tidigare ovan nämnda punkterna. Pengarna kommer från ölförsäljningen mellan perioden juli-september. Fortsätt stödja Black Army genom att köpa Solna Lager från Systembolaget.

Vad händer framåt?

Black Army kommer ha sin supportermatch mot Skellefteå på Hovet den sjätte december. Det är en lördagsmatch och vi kommer redan med start under onsdagens match mot Leksand 16/10 börja med kampanjen att om man blir medlem i föreningen får man supportermatchen på köpet! För 140kr blir du alltså inte bara medlem i föreningen utan du får även matchen mot kopiorna på köpet! Mer info kommer inom kort! Förhoppningsvis har vi då några spännande nyheter att berätta!

BA zip hoodie: Medlemspris 349kr

Kalendern

Oktober
12/10 Örebro Hockey – AIK (h)
16/10 AIK – Leksands IF (h)
18/10 Luleå HF – AIK (h)
21/10 AIK – IFK Norrköping (f)
24/10 AIK – MODO Hockey (h)
26/10 Linköping HC - AIK (h)
27/10 Brommapojkarna – AIK (f)
28/10 AIK – Växjö Lakers HC (h)
31/10 AIK – Färjestad BK (h)


För mer info om aktiviteterna i kalendern. 
Följ oss på Facebook och AIKforum.
Hela kalendern finner du här!

Ännu inte medlem?

 Bli medlem redan idag!
Utan medlemmar har vi inga pengar att göra bra saker för AIK med!
Mer information om medlemskap finns här.

Kontakta BA

Vill du komma i kontakt med Black Army?
Det bästa sätter att komma i kontakt med oss är att träffa oss på matcherna som AIK spelar. Skulle inte det fungera finns vi på facebook, twitter och e-post och då främst info@blackarmy.se. Det går även bra att använda kontaktformuläret. Du vet väl att vi alltid är i behov av medlemmar som kan hjälpa föreningen framåt? En förening är vad medlemmarna gör den till!

BA stödjer

Den Svarta MassanGolden Hill SpelarenEngblomman

Sponsorer

ÅbroUnibet
SWAGGSponsorhuset

Stöd AIK - Black Army!

Black Army - Stockholm
Box 8145
104 20 Stockholm 

FacebiijTwitter

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i eller för att du har skrivit upp dig för vårt nyhetsbrev.
© Copyright Black Army - Stockholm
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!