Det här är mycket bättre än vad alla andra tidningar kan klara av


Pussar främjar hälsan - för människor och djur

NYA RÖN | Kyssandets gåta har sysselsatt forskarna i många år, men ännu finns det inga säkra förklaringar till varför vi kysser varandra. I över 90 procent av alla kulturer kysser män och kvinnor varandra, och kyssen finns också bland vissa djurarter, bland annat hos bonoboaporna, som dessutom tungkysser.


VISSA FORSKARE TROR att kyssen utvecklats från apmammors mun-mot-mun-matning av ungarna, vilket man ser till exempel hos schimpanser, över en lugnande beröring av hungriga ungar vid brist på mat till våra dagars uttryck för kärlek och sexuell upphetsning.

Andra lutar i stället åt teorin att kyssen är viktig för att vi på så sätt utväxlar kemisk information om varandra.


Annika Lindh: "Geten får alltid en egen loge"

Annika Lindh och geten Gullspira. Foto: Janne Næss.

I 25 år har Annika Lindh hjälp reklambyråer och produktionsbolag att hitta Sveriges lurvigaste stjärnor. De har medverkat i allt från reklamfilmer till tv-produktioner – och några av dem är riktiga primadonnor.


På den idylliska gården Mälsta gård utanför Knivsta bor bland andra bland andra hönan Agda, geten Gullspira och hunden Dixie. Reklam– och tv-stjärnor som varje år bidrar till de 1-1,5 miljoner kronor som Djuragenturen Limelight Animals årligen omsätter.

Att berätta om sitt jobb är inte det enklaste, då de många olika djuren hela tiden pockar på Annika Lindhs uppmärksamhet. När hunden Dixie inte är upptagen med att tugga på katten Sofie hoppar den upp som en studsboll. Ute hörs tuppen gala.

Förutom djuren som Annika Lindh själv äger består verksamheten framför allt av att hon förmedlar kontakt mellan andra djurägare och sina kunder.

Idén till djuragenturen fick hon när hon umgicks med frun till den i dag avlidna regissören Jan "Janne" Haldoff, som bland annat ligger bakom filmatiseringen av Ulf Lundells "Jack"


Även getter gillar björn... Foto:Scanpics

- Jag bor som de flesta gjorde på 1800-talet

VI MÖTER | Det är även enkelt att länka till webbplatser inifrån nyhetsbrevet. Välj att redigera ett textstycke genom att klicka på ikonen med pennan. Sedan markerar du den text som vill göra till länk och trycker på ikonen med kedjan.
  Där anger du adressen till önskad webbplats eller om du vill använda en adress från vår länklista för att exempelvis sprida nyhetsbrevet på facebook. Och så lite mer text för att testa


>>> KATT | Det är även enkelt att länka till webbplatser inifrån nyhetsbrevet. Välj att redigera ett textstycke genom att klicka på ikonen med pennan.

  SEDAN MARKERAR DU den text som vill göra till länk och trycker på ikonen med kedjan. Där anger du adressen till önskad webbplats eller om du vill använda en adress från vår länklista för att exempelvis sprida nyhetsbrevet på facebook.

>>> HUND | Det är även enkelt att länka till webbplatser inifrån nyhetsbrevet. Välj att redigera ett textstycke genom att klicka på ikonen med pennan.

  SEDAN MARKERAR DUden text som vill göra till länk och trycker på ikonen med kedjan. Där anger du adressen till önskad webbplats eller om du vill använda en adress från vår länklista för att exempelvis sprida nyhetsbrevet på facebook.



MED HOPP OM VÅREN - KANINEN MER POPULÄR

HUSDJURSTREND | Det är även enkelt att länka till webbplatser inifrån nyhetsbrevet. Välj att redigera ett textstycke genom att klicka på ikonen med pennan. Sedan markerar du den text som vill göra till länk och trycker på ikonen med kedjan. Där anger du adressen till önskad webbplats eller om du vill använda en adress från vår länklista för att exempelvis sprida nyhetsbrevet på facebook.

... och marsvinet biter sig fast i toppen bland vårt vanligaste husdjur

TESTER | Det är även enkelt att länka till webbplatser inifrån nyhetsbrevet. Välj att redigera ett textstycke genom att klicka på ikonen med pennan. Sedan markerar du den text som vill göra till länk och trycker på ikonen med kedjan. Där anger du adressen till önskad webbplats eller om du vill använda en adress från vår länklista för att exempelvis sprida nyhetsbrevet på facebook.


HUNDTANKAR | Du använda som grund för ditt eget nyhetsbrev. Samtliga av våra mallar har testats i över 10 olika e-postklienter och sammanlagt i över 30 olika versioner för att säkerställa att ditt nyhetsbrev blir så bra som möjligt.Du använda som grund för ditt eget nyhetsbrev. Samtliga av våra mallar har testats i över 10 olika 


Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.