Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

NYHETSBREV OKTOBER 2013


Medvetenhet - Andlig mognad

Medvetenhet är en stark kraft för förändring.

Medvetenhet är att ha kunskap, insikt eller uppfattning om vem man är, vad man upplever, vad man tänker på och vad någonting innebär eller betyder för en själv och även för andra.

Medvetenhet är förmågan att vara fullständigt vaken och närvarande i ögonblicket. Om vi lyckas identifiera denna förmåga i oss själva och förstå den, har vi enligt Osho funnit nyckeln till självbehärskning, fokusering och frihet inom alla områden i livet.
När vi har ökat vår medvetenhet kan vi ta kontrollen över våra liv och lära oss agera istället för att reagera. Därigenom kan vi leva mer hängivet, uppmärksamt och meditativt, med kärlek, omtanke och närvaro. Vi väljer hur vi vill agera och vad vi ger ut till omgivningen.

Din andliga mognad är en process och ökar i takt med din medvetenhet allt eftersom du också lär dig att se dig själv och andra med nya ögon. För att din medvetenhetsutveckling ska gå framåt måste du lära dig att sluta fördöma och kritisera det du ser och istället lära dig att älska dig själv sådan som du är, med alla egenskaper, både bra och dåliga. 


Din kropp talar till dig!

Kopplingen mellan kropp och själ blir väldigt tydlig när man arbetar med problem och symtom i den fysiska kroppen. Stressymtom och värk försvinner, blodtrycket återgår till det normala och andra funktioner i kroppen normaliseras när man löser upp den känslomässiga blockeringen och istället hittar nya tankemönster, förhållningssätt och beteenden. Vill du titta djupare på orsaken till dina symtom och utvecklas via dem? Under oktober månad erbjuder jag 3 sessioner för 2100 kr (Ord.pris 2400 kr).


Med kärlek

Marianne

070-768 81 82

info@peacefulmind.se

NYHET!

Glucoboss Low Carb Näringspulver.

Ketos ger dig snabbare fettförbränning.

Du kan hel-, halv- eller delfasta med Glucoboss när du vill gå ner i vikt.


Månadens Rabatterbjudande

Under vinterhalvåret kan vi överhuvudtaget inte bilda något D-vitamin i huden i Norden. I oktober får du 10% rabatt på samtliga Holistic D3-vitamin.



Hälsomässa

Träffa mig på Hälsomässan i Helsingborg -Idrottens hus - söndag 13 Oktober 10.30-17.30.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!