Ett nyhetsbrev från Copyfabriken oktober 2013. Problem att se brevet? Öppna det i webbläsaren.

Humor i reklam – så funkar det i praktiken

När och hur funkar humoristisk reklam? Och vad ska man tänka på om man vill krydda sin marknadsföring med humor? Vi pratade med Einar Korpus, Sveriges enda professor i copywriting, som delade med sig av tips och tankar. 

» Läs artikeln med Einar Korpus tips


Även platsannonsen kräver omsorg om orden

Alla talar om att rekryteringsarbetet är en viktig del i företagens varumärkesbyggande, men det märks inte alltid i platsannonserna – trots att konkurrensen om uppmärksamheten är ännu tuffare där. 

» Några ord på vägen inför din nästa platsannons


Åtta tips för bättre pressreleaser

Guldäggskampanjer i all ära. Den bästa reklamen är fortfarande att synas och höras i nyhetsflödet. Så pressreleasen har inte alls spelat ut sin roll. Men hur gör man ett pressutskick som tar sig förbi redaktionernas grindvakter? 

» Ta del av våra bästa tips


Uthyres: Välplanerad copy med goda utsikter

Nu lanserar vi en tjänst för dig som behöver en copy eller skribent på plats. Perfekt för intensiva projekt som kräver löpande avstämningar. Hyr för kortare eller längre tid. 

» Läs mer 


Plats för fler!

Ju fler desto roligare. Därför börjar vi under hösten att hyra ut några platser i vår fabrik, främst till frilansar inom vårt område ord och budskap. Förutom stol, skrivbord och hurts ingår en kreativ miljö med gott sällskap. Dessutom i ett finfint läge 28 sekunder från t-banan (Gärdet). 

» Kolla in några fabriksbilder


Copyfabriken Sverige AB • Brantingsgatan 41 • 115 35 Stockholm • copyfabriken.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss, en kollega eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!