Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Månadens erbjudande från SST Net!

Just nu ingår en premie värd 2 495 kr! Läs mer om hur denna premie blir din: "klicka här"

SST Net presenterar ett nytt mobilabonnemang för endast 99 kr/mån. Läs mer här...

SST Net är del av SST - en utmanare på den svenska telekommarknaden, som vill ändra kundens syn på sin teleoperatör.


Gilla oss

Vi finns på Facebook. Vill du ta del av fler nyheter och uppdatering får du lätt detta genom att bli vår vän på Facebook. Vi gillar dig.

Vad händer med borttappade värdesaker?


Tusentals värdeföremål så som mobiler, plånböcker och nycklar tappas bort dagligen. Många av oss har hela våra liv nedsparade i vår mobil eller laptop. Att tappa bort sina hemnycklar eller nycklar till sin arbetsplats kan också orsaka stor förödelse. 

*Om du hittar ett föremål och behåller det är du skyldig att inom 14 dagar anmäla fyndet till Polisen eller dess ägare, om detta går att spåra. Om du skulle hitta ett borttappat föremål är du dock inte skyldig att ta hand om det. Hittar du ett föremål på en offentlig plats så som t.ex. buss, tåg eller butik har du inte rätt att själv ta hand om föremålet utan måste lämna in det på respektive inrättning, som enligt lag anses som upphittaren.

Om ägaren av borttappat föremål inte går att hitta inom tre månader från det att fyndet anmäldes till Polisen blir upphittaren den nya ägaren. Det samma gäller om ägaren inte hämtar ut sitt föremål inom en månad från det att man underrättats att ens föremål har hittats. 

Har du tappat bort ett föremål ta kontakt med den enhet inom Polisen som hanterar just den sortens hittegods.

*källa Polisen

För att vara säker på att Polisen eller upphittaren kan hitta dig om du blir av med något av dina värdesaker rekommenderar vi vår nya produkt stöldmärkning och våra nyckelbrickor. Med SST nyckelbrickor hittar 9 av 10 borttappade nycklar hem till rätt ägare igen - oftast redan samma dag!  En annan tjänst vi kan rekommendera är vår spärrtjänst som gör det enkelt för dig att spärra alla dina kort inklusive din mobil. En räddare i nöden om du tappar bort eller blir bestulen på plånbok och mobil. Läs mer här...


Beställ en säkerhetsprodukt:

Via vår webbshop..."klicka här"

Via vår kundtjänst...ring 042-38 58 50


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!