Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Nyhetsbrev BMWSC Header

 
 

Våra Sponsorer

100% BMW


Forenade Bil

Schmiedmann

bmwofSucaba

Millway

Ancrona

Akutbargarna

Länkar och Kontakt
Hemsida - www.bmwsc.com
Medlemsskap
Gatbilssektionen
Time Attack sektionen
BMW Cup sektionen
BMWSC styrelse
BMWSC Forum
BMWSC på Facebook
Länk Anmälan Nyhetsbrev

 

Hej

Nu är det dags!

Hej på er alla, här kommer det... inbjudan till säsongsavslutningsbankörningen (låångt ord) på Gelleråsen. Du finner även inbjudan till säsongsavslutningsfesten i detta mail. Se till att anmäla er till BÅDA!!!


Säsongsavslutningsbankörning på Gelleråsen

Nu är det dags, säsongsavslutningsbankörningen på Gelleråsen väntar runt hörnet. 2013 har varit ett riktigt bra bankörningsår, massor med fina, soliga och incidentfria träffar, låt oss se till att avslutningen blir lika bra!

Nu till det viktiga... ANMÄLAN TILL GELLERÅSEN den 21:a September är ÖPPNAD !!! Rusa in på www.bmwsc.com och anmäl dig omgående, eller vet du vad, klicka på länken nedan så går det ännu fortare.

http://www.bmwsc.com/website1/1.0.1.0/387/1/index.php

VÄLKOMMEN !


Säsongsavslutningsfest på Hotel Karlskoga

Vi vill gärna nu informera om den eminenta avslutningsfest vi tänker erbjuda i samband med säsongsavslutningen på Gelleråsen. Vi har bokat festen på Karlskoga Hotell och Konferans i Karlskoga. Så för att vara på den säkra sidan ber vi er redan nu boka rum till aftonen den 21 September. Festen kommer gå av stapeln på kvällen efter avslutad bankörning. Det kommer bli god mat, väldoftande dricka i väldigt gott sällskap med dina BMW Sport Club vänner !

MISSA INTE DETTA ! Det är nästan så att jag vill förmedla att det är obligatorisk närvaro.

Så får att vara på den säkra sidan så rusa in på http://www.karlskogahotel.se/ och boka ditt rum.

Sen rusar du in på www.bmwsc.com och anmäler dig eller för riktig snabb anmälan, klicka på länken nedan. Festkostnad, inkl 3 rätters middag, endast 300 SEK.

http://www.bmwsc.com/website1/1.0.1.0/366/1/index.php

VÄLKOMMEN !


Miljömatta och Bullerkrav

Alla måste ha bilen på en miljömatta eller tjock presenning om någonting skall göras på bilen när ni är på banträff, detta innefattar även hjulbyte !!!  Så se till att köpa in en presenning om ni inte redan har det eller en miljömatta från BMWSC och ha under bilen. Se det som en markering var just eran plats är även om ni verkligen inte skall meka med bilen.

Miljömatta kan ni köpa av BMWSC på varje klubbträff och personen i fråga som har detta med sig heter Harald Fägerblad. Vet ni inte vem det är så bara fråga på banträffen så pekar vi er rätt. Haralds kontaktuppgifter finns även på våran hemsida www.bmwsc.com (under BMW Cup) om ni vill förbeställa eran miljömatta.

Bullernivå som från och med nu kommer mätas på alla våra bankörningsträffar är 95db. Ni kommer få svartflagg om ni överstiger detta värde med era bilar. Ni kommer då få en möjlighet att åtgärda och sänka erat buller. Om ni blir svartflaggade en andra gång för buller kommer ni inte få köra mer på banträffen. Så hett tips är att redan nu åtgärda era bilar så ni hamnar under 95db.


Bankörningskalender 2013
GENOMFÖRD - Mantorp Park, Linköping - 4 Maj 2013
GENOMFÖRD - Kinnekulle Ring, Götene - 1 Juni 2013
GENOMFÖRD - Mantorp Park, Linköping - 7 Juli 2013
GENOMFÖRD - Ring Knutstorp, Kågeröd - 3-4 Augusti 2013
Gelleråsens Motorbana, Karlskoga - 21 September 2013


Lägg in dessa datum i din kalender och glöm inte att anmäla er till varje tillfälle när anmälan öppnar ca 4-5 veckor innan varje bankörningstillfälle. Du kommer få exakt datum och tid i ett av dessa nyhetsbrev.

Vill du bli medlem i BMW Sport Club ?
Om ni inte redan är medlem i BMW Sport Club, en sektion i BMW Club Schweden så är det hög tid nu. Ni kanske är en f.d. medlem som tagit en paus, ni kanske har en kompis, fru, man, dotter eller son som vill börja köra gatbil. Då kan ni göra saken enkel genom att skicka
detta mail vidare till personerna i fråga.

Medlemsavgiften för 2013 är 700 SEK / kalenderår. För detta får ni medlemsskap i motorklubben och moderklubben BMW Club Schweden samt i sektionen BMW Sport Club som erbjuder bankörning i gatbilssektionen och tävlingskörning i BMW Cup och Time Attack. Är du redan medlem i BMW Club Schweden och vill utöka ditt medlemsskap med BMW Sport Club så är ditt pris för kalenderåret 2013 endast 300 SEK.

Mer information om hur du blir medlem finner du HÄR.


Med Vänliga Hälsningar
BMW Sport Club Styrelse samt Gatbilsgeneralen med Gatbilsrepresentanterna

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!