Rea och nyheter i sortimentet. -Välkommen till Mysshopen nyhetsbrev. 




Hej.

Som vanligt händer det massa spännande saker hos Mysshopen. Just nu håller vi på att stuva om i sortimentet, nyheter inkomna, nyheter på väg in och utgående produkter till rea pris. Vi har rea med 50% rabatt på utvalda varor, för att få plats med allt nytt. Klicka på bliden ovanför för att komma till rean. 

Homeparty säsongen håller på att dra igång på riktigt och efterfrågan på våra partyn är stor. Jätte kul. Men för att kunna möta efterfrågan behöver vi fler homeparty konsulenter. Är du sugen på ett roligt och stimulerande extra jobb? Känner du att detta är något för dig eller bara vill ha mer information? Kontakta då mig på info@mysshopen.se eller 033-102 123.  

Varmt välkomna till Mysshopen.se


Mysnyheter

Silicone Classic slim

Klassisk smal dildo i lila silikon. Mjuk och böjlig med tydlig årdring och ollon. Med sju olika vibrationssätt och vibratorn i toppen. 

Pris 289 kr    Läs mer här!

First timer´s fantasy kit

Bondage kit för dig som vill krydda sovrumsleken lite extra. Med piska, tärningsspel, ögonbindel, gag ball och fjäderkittlare.

Pris 349 kr     Läs mer här!

Water Glide Neutral

Klassiskt vattenbaserat glidmedel utan varken smak doft eller färg. Ett bra standard glid till ett bra pris. Finns i neutral, vattenmelon, jordgubb och woman. 150 ml

Pris 99 kr     Läs mer här!


Väl mött!

Emelie
www.mysshopen.se
033-102 123
info@mysshopen.se
Kundtjänst via telefon öppet: 12-15 vard.
Kundtjänst via mail svaras så fort vi kan alla dagar.

Följ vår blogg!



Nyhetsbrev med sensuella underkläder & sexleksaker. Från Mysshopen.se på nätet, homeparty och butik! Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!