Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Behöver företaget kompletterande stöd och hjälp i er internationalisering?

Vill ni snabbt få aktivt och professionellt stöd i ert internationaliseringsarbete, eller kanske helt enkelt en mycket kvalificerad resurs per omgående?

En professionell resurs, som behärskar språket, kulturen, affärsförhållandena, samt har stor vana och lång erfarenhet av att bygga upp och göra affärer på utvalda marknader!

En resurs som dessutom är ekonomiskt lönsam för er! 

Scoreline Management AB är specialiserat på att bl.a. leverera resurser för ett företags olika internationaliseringsfaser. Vi driver också många egna exportprojekt på olika marknader.

Våra konsulter har mycket lång erfarenhet av att verka i internationella miljöer i olika typer av företag, i olika branscher och i olika företagsstorlekar.               Detta innefattar allt från att strukturera en ny exportsatsning operativt, till att fungera som projektledare och ansvara för hela exportverksamheten. 

Vi kan erbjuda er att per omgående få hjälp av några utvalda konsulter, som har mångåriga och mycket unika erfarenheter från bl.a. följande marknader: Tyskland, England, Spanien, Portugal, hela Sydamerika, Kanada, USA, Österrike, Ryssland, och hela Östeuropa. Dessa konsulter kan också fungera som handledare under en viss period om ni har en Exportchef eller Exportsäljare, som behöver detta stöd.

Vi anpassar helt vårt erbjudande utifrån varje företags unika situation och behov – ett kortare uppdrag eller ett uppdrag, som sträcker sig över en längre period. Tveka inte att höra av er till oss, så berättar vi mer. Testa oss! Vi arbetar för att ni skall lyckas!

Med vänliga hälsningar

 

Christer Dyrwoold

             VD

Mer information om oss och Exporthjälpen hittar Du på: www.scoreline.se

Scoreline Management AB
E-post: info@scoreline.se | Hemsida: www.scoreline.se                                               
Tel: +46 (0)8-689 99 40 | Org nr: 556684-8205 |
Adress: Strandbergsgatan 61, SE – 112 51 Stockholm © Scoreline Management AB

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.