Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hisingen Runt utvidgas till cykelhelg

I år lockade Hisingen Runt över 3 000 anmälda vilket är fantastiskt roligt och det är både bland de som vill göra Göteborgsklassikern och de som vill cykla längre som det finns en stor efterfrågan.

HCKs styrelse har beslutat att inrätta ett långlopp under lördagen nästa år och ha kvar Hisingen Runt under söndagen. Distanserna på det långa loppet blir preliminärt ca 25 respektive 12,5 mil. Hisingen Runt på söndagen begränsas till endast Hisingen, där den längsta distansen är 5 mil.

För att klara av detta kommer vi att ta hjälp av andra klubbar/föreningar för att få funktionärer till lördagens lopp.

Din hjälp/medverkan

Information om det nya loppet kommer att släppas till allmänheten i månadsskiftet. Innan dess behöver vi hjälp med namngivning av loppet. Vi har därför skapat en tråd på forumet där du kan ge ett eller flera namnförslag på loppet. http://forum.hisingensck.se/viewtopic.php


Banans sträckning

Som hjälp på traven kan vi berätta att loppet är tänkt att ha en central plats i Göteborg som start och mål. Loppet går upp till Kungälv, vidare över Tjörn och Orust, norr om Uddevalla, tillbaka via Trollhättan och söderut längs älven.

Pris utlovas till den som kommer på det vinnande namnförslaget!


Vi behöver även hjälp i planerandet av cykelhelgen. Är du intresserad av att hjälpa till får du gärna kontakta oss på hisingenrunt@hisingensck.se

Då detta är ett extra nyhetsbrev kommer inom kort ett nyhetsbrev om bland annat höstens aktiviteter.


Vänliga hälsningar

Arbetsgruppen för Hisingen Runt

Hisingen Runt

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem på vårat forum eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!