Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumerationen? Klicka här.

Här kommer Inläsningstjänsts nyhetsbrev där vi samlat lite av de senaste nyheterna från oss. Vi är Sveriges ledande leverantör av inlästa läromedel och andra verktyg som gör att elever i Sveriges grund- och gymnasieskolor med läs- och skrivsvårigheter enklare klarar sig genom sin skolgång.  


Nu tar vi steget in i molnet

Nya molntjänster för elever med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi

Utvecklingen i skolan går med rasande fart. Allt fler har surfplattor och telefoner som en naturlig del i sin utbildning, både hemma och i skolan. Med denna stora flora av teknikprylar är det en utmaning för skolorna att tillhandahålla rätt kompensatoriska verktyg.

Därför lanserar Inläsningstjänst en komplett lösning i form av ett utbud molnbaserade verktyg för elever med läs- och skrivsvårigheter, vilket eliminerar behovet av att installera program datorn:

Inlästa läromedel i molnet

Webbaserad talsyntes – TextIT

Glosträning i molnet

Med vår app blir äntligen vårt abonnemang på inlästa läromedel molnbaserat. Nu kan eleven själv ladda hem sina inlästa läromedel på telefonen. Inga krångliga installationer behövs. Läs mer här.

Nyttja talsyntesens kraft utan att vara beroende av en specifik dator. Med TextIT behövs bara internetförbindelse för att eleven ska få sin text uppläst. Utöver talsyntes finns också Oribis välkända rättstavningsprogram samt ordprediktion med i lösningen. Läs mer här.

Nu kommer den populära tjänsten Glosboken.se i en premiumversion. Med specialfunktioner som ljuduppläsning av glosorna samt förlåtande stavning inspirerar Glosboken även elever med läs- och skrivsvårigheter till studier av andra språk. Läs mer här.


Höstkampanj!

Passa på att dra nytta av höstens kampanj. Teckna ett skol- eller kommunabonnemang på inlästa läromedel under hösten, så bjuder vi på en årsavgift på en av följande produkter:

  • Dolphin EasyBookshelf (DAISY-progra med nedladdningsfunktion för PC)
  • TextIT (talsyntes i molnet)
  • Glosboken Premium (glosträning i molnet)

Vill du veta mer; ring oss på 08-556 115 50, tryck 2 för "Abonnemang".

Dags att fylla på med höstens inlästa läromedel!

Skolstart innebär nya klasser och nya elever. Därmed startar också analysen av vilka elever som har särskilda behov av stöd när det kommer till läsning. Vi har alla svenska läromedel som inläst ljudbok, hos oss hittar du vad eleverna behöver. Sök efter just er bok på www.inlasningstjanst.se.


Kampanj DM5 - 4 för 3

Säkerställ att alla elever kan lyssna på sina inlästa läromedel med en bra DAISY-spelare. Just nu: Köp 4 Olympus DM5 för priset av 3!

Läs mer och beställ här!


Inläsningstjänst AB
Tel: 08 - 556 115 50
Heliosgatan 26 
120 30 Stockholm

www.inlasningstjanst.se

Insiktsfulla diskussioner om dyslexi: välkommen till vår Facebook-grupp

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!