Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.
Avsluta prenumeration? Klicka här.

Hej [[fornamn]] och välkommen till ABCs Nyhetsbrev nr 11!

Äntligen är semestern slut, arbetet kan starta och vardagen återgå till sin gilla gång!

I det här nyhetsbrevet kommer vi främst att koncentrera oss på ABCs två första franchisetagare. Det är med stolthet vi presenterar ABC Borlänge och ABC Västerås!


ABC presenterar de första Franchisetagarna

ABC har under en längre tid arbetat med ett franchiseprojekt som nu tagit fart. Vi har härmed det stora nöjet att presentera de 2 första franchiseenheterna.

En ABC-enhet är ett företag som bygger och hyr ut arbetsplattformar/byggställningar, för alla yrkesgrupper i bygg/entreprenadsektorn som skall kunna jobba säkert oavsett vilken höjd arbete skall utföras på. 
ABC-enheten tillhandahåller ställningar och vädertak till sina kunder i rätt tid och med hög kvalité så att kunderna kan utföra sina arbeten effektivt och lönsamt.

Vi på ABC har valt att satsa på Erik, Jonas och Mattias eftersom dom är duktiga och driftiga personer som kommer att gå långt. Vi ser stora möjligheter för enheterna att lyckas! 

ABC Västerås

Erik Odén heter jag och jag kommer driva enheten i Västerås med omnejd. Jag är 26 år, har utbildat mig till civilekonom vid Umeå universitet och har även hunnit med att arbeta som ställningsmontör under flera år.
Min bana hos ABC Ställningar började redan direkt efter gymnasiet då jag jobbade drygt ett år som ställningsmontör innan universitetsstudierna påbörjades. Under studietiden sommarjobbade jag hos ABC Ställningar fram till och med sommaren 2011 då jag återigen anställdes på heltid som ställningsmontör.

Franchisetagare hos ABC Ställningar känns helt rätt då jag känner att jag är redo att ta nästa steg i min utveckling och att jag nu får nytta av min ekonomiutbildning och min erfarenhet inom ställningsbranschen samtidigt som jag får hjälp med det mesta från ABC Ställningar.

Vet ni någon som behöver hjälp med ställning i området kring Västerås, ring mig gärna på 021–13 35 55 eller skicka ett mail till erik@abcstallningar.se. 

ABC Borlänge

Jonas Fredriksson här! 
Jag började med ställning 2005 efter det att min bror ordnat jobb åt mig. Sedan dess har det aldrig stannat. Har alltid varit fasadställning för mig men har även varit på olika industrier och byggt ställning. 
2010 bestämde jag mig för att starta ett eget bolag eftersom mina föräldrar alltid sagt att jag har en bra näsa för affärer. 
Efter det har vi bara utvecklas och är idag ett litet företag med suverän service som satsar på att bli störst och bäst i Dalarna. Med ABCs hjälp vet jag att detta kommer att uppnås.
Service är något som är väldigt viktigt för mig, och jag delar mottot med ABC Rätt ställning i Rätt tid!

Mattias Fredriksson heter jag och har byggt ställning på heltid sedan februari 2001. De första 6 åren så var jag till 95% på industrier och byggde ställning. Efter det så vart det mest fasader och takfotsställningar, även om det ibland blev någon vända in på industrin. 

Jag tog med mig min lillebror Jonas första gången 2005 och på den vägen är det. 
Den största anledningen till att vi blev ABC Franchisetagare är att vi ska kunna växa och bli större samt att vi även får ett bredare kunnande bakom oss som stöd. Ett extra bollplank helt enkelt ,vilket aldrig är fel, även om vi löser det mesta i ställningsväg helt själv.

 

Vet ni någon som behöver hjälp med ställning i området kring Borlänge, kontakta oss gärna!
Jonas 070-735 51 93 jonas@abcstallningar.se
Mattias 070-455 88 50 mattias@abcstallningar.se


Varför valde ABC franchise?

ABC har nu börjat sin Sverigeresa. Varför vi valde franchise som koncept för vår expansion skall jag försöka förklara.

Det finns ingen större drivkraft än den som en nystartad entreprenör besitter. I ett bra franchisekoncept mixas entreprenörernas drivkraft med franchisegivarens struktur och genomarbetade arbetssätt, allt för att öka chanserna att entreprenören ska lyckas.
Med ABCs rutiner, arbetssätt, ekonomifunktion och materialfinansiering så kommer våra nya och kommande enheter snabbt att vinna mark!

Är du nyfiken på konceptet?
Ring Björn 0707-757515 eller maila bjorn@abcstallningar.se

Platsar du i vårat gäng? Läs mer om ABC Franchise här


Samarbetspartner

ABC har med stor behållning anlitat Sten Bodin från Salestrain Sweden som säljstöd och mötesbokare. Vi arbetar tillsammans för att nå ut till nya kunder där vi förhoppningsvis kan så ny mark och utveckla långsiktiga relationer.


Salestrain Sweden finns i Handen, Stockholm.

Genom aktiv träning hjälper vi företag och andra organisationer till ett engagerat kundarbete. Konsulter, säljare, fokuserade chefer och medarbetare hjälper sin organisation att få uppskattning och arbeta produktivt, efter våra träningar.

Vi har tillgång till ett stort kontaktnät av erfarna och seriösa konsulter inom olika arbetsområden vilket gör att vi kan skräddarsy vår uppdrag för varje kund, hela tiden med professionellt resultat.

Vårt mål är att leverera rätt insats i varje uppdrag och att kunden skall få en mycket stor nytta av vårt arbete. Vi vill på detta sätt skapa nöjda kunder och långa kundrelationer.

Besök gärna vår hemsida:
 www.salestrain.se 


"Vi har med stor glädje sedan våren 2012 arbetat med ABC Ställningsmontage AB i Haninge, där vi stöttar försäljningen. Besöksbokning samt genomförande av produktiva säljbesök tillsammans med ABC:s egen personal hör till uppgifterna, med det yttersta syftet att skapa nya kunder som man vill växa vidare med.
Kul att snabbt få sätta sig in i en ny bransch och arbeta produktivt med kort startsträcka!" Sten Bodin, VD för Salestrain.


ABC sponsrar Haninge Anchors

Stockholms nya storklubb inom hockeyn heter Haninge Anchors och satsar mycket på att bli en klubb där alla är välkomna!

Den nya klubben ska täcka allt: från knattehockey till pojk- och flicklag samt representationslag både på herr och damsidan.

ABC är med och stödjer hockeyn i Haninge kommun som i dagsläget håller nästan 700 medlemmar aktiva.

Läs mer om den nya klubben Haninge Anchors!


Webshop

ABC är ett så kallat specialföretag i byggbranchen. Vi har valt att genom vår webshop erbjuda en rad förbrukningsartiklar, profilkläder och arbetsutrustning till försäljning.

VÄLKOMNA IN!

www.abcstallningar.se/butik


Tack för din tid!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta din närmaste enhet!
(klicka på enhet för kontaktuppgifter)


Gilla oss på Facebook!Klicka här

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!