Problem att läsa mailet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

   
  Oderland Histing Services  
   
 
   

Hoppas ni har det bra i värmen!

Vi är redan halvvägs genom juli och kanske är ni less på regnet eller har fått solsting. Så här under sommaren är det skönt att bara kunna koppla av och inte behöva oroa sig över sin hemsida och e-post. Därför presenterar vi lite längre ner ett erbjudande.

Vill du provflyga våra nya molnservrar?

Vi har nu börjat öppna upp för tester av vår nya molnmiljö. Om du vill vara med och prova så kan du registrera en server helt kostnadsfritt genom att klicka här.

Det är fritt fram att prova den nya tjänsten fram till den 5 augusti 2013. Testservern har följande specifikationer:

  • 2 CPU
  • 2 GB Ram
  • 20 GB SSD

Endast ett test per kund är tillåtet! Tänk också på att servern kan komma att raderas eller startas om under denna period. I slutet av perioden kommer samtliga servrar att raderas före lansering. Vi rekommenderar därför inga affärskritiska tjänster på testservrarna.

Vi ser väldigt gärna att ni återkopplar till oss om ni upptäcker några problem eller har frågor.

Vi kan också avslöja att en ny kontrollpanel kommer lanseras i slutet av sommaren för våra CloudVPS, där ni kommer kunna hantera servrar i flera datacenter på ett enkelt sätt.

Mer information om detta senare!

Extrapris på uppgradering under sommaren!

Om ni tycker att er hemsida går långsamt så kan det bero på att ni har för mycket besökare eller webbplatser på kontot. Ni kan alltid se vilka resurser ni använder er av i cPanel.

Vi passar därför på att meddela att ni fram till 1 Aug har 20% rabatt på uppgraderingar av våra webbhotellstjänster. Ange bara rabattkoden sommarjobb2013 i varukorgen!

Lär dig mer om resursanvändningen »

Sommartider!

Veckorna 27 - 32
Mån-Fre: 9.00-18.00

Under helgen enbart
e-postsupport.

Vi vill också uppmärksamma er om att vi från och med vecka 33 stänger kl. 19 på fredagar. Övriga dagar är som tidigare.

Nytt om domänförnyelser

I vår nya kundavdelning förnyas domännamn per automatik vid betalning. Vid utebliven betalning förfaller domännamnet. Oderlands användaravtal kommer uppdateras från och med 2013-09-01 för att reflektera detta.

Det pratas om oss

Det pratas en hel del om oss ute på sociala medier, vilket vi är tacksamma för. Många  positiva inlägg gäller vår kompetenta support och höga upptid. Fortsätt med att säga vad ni tycker!

"Oderland har den absolut bästa kundsupporten vi har upplevt bland alla webbhotell. Den är snabb, den är vänlig, den är lugn och den skapar till slut känslan av att "det där ordnar sig, det fixar Oderland". Sex stjärnor av fem möjliga."

- Åttonde Huset Reklambyrå, 2013-07-01

Några av våra kunder:

Göteborgs Posten

Göteborgs-Posten har alla sina bloggar hos oss.

Göteborg City Airport

Linas matkasse

Världens Barn

Oderland Webbhotell AB


Oderland Webbhotell AB levererar sedan 1998 en högkvalitativ och driftsäker lösning för webhosting, e-post, domänhantering, VPS, managed- och dedikerad server. Våra kunder återfinns i alla segment, från privatpersoner till riksdagspartier och multinationella företag. Vi har idag ca 10.000 webbhotellskonton, tusentals VPS och närmare hundra managed servrar med varierande nivåer på SLA.

Vi har idag 12 anställda i Kungsbacka samt 3 st på vår firstline support i Borlänge. Våra anställda har upp till 15 års kunskap av den programvara och operativsystem vi jobbar med vilket medför att vi klarar av att upprätthålla stabila webbhotellstjänster.

Oderland Webbhotell AB äger själv majoriteten av sina datahallar och all teknisk infrastruktur. Det innebär att vi alltid har tillgång till all kritisk utrustning vilket hjälper till att hålla nere vår responstid vilket gör att vi kan ge våra kunder sveriges främsta användarsupport.

Glad sommar önskar
Jack och Victoria Oderland

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

twitter facebook facebook

Oderland Webbhotell AB | Sättarevägen 3, 434 37 Kungsbacka
0300-52 01 50 | skicka -epost | besök vår hemsida

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!