Nyhetsbrev med senaste nytt från SellNet EF. 
Ser detta nyhetsbrev konstigt ut?  Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev nr.4 från SellNet EF

Här kommer ny information om hur långt vi har kommit i arbetet med att få fiberbredband till Sillerud och andra nyheter.

 

Nu är kanaliseringen igång och grävningen har startat

Den 15 oktober började vi gräva i Gyltenäs, den sydvästra delen av vårt område. På bilden ser ni fr.v. entreprenören Per-Åke Amnelind, Johan Nätt, Björn Alsmark, Christer Nilsson från styrelsen och områdesrepresentanten för Gyltenäs, Ingrid Fredriksson.
Grävningen går fort framåt Gyltenäs /Torgelsbyn är färdiggrävt och vi forcerar nu mot–Harnäs/Lisslerud -Slätta -Mellbyn och sedan vidare mot Signebyn och vidare nordväst.

Anslutningsavtal

Äntligen är Anslutningsavtalen klara och många har både fått dem och skickat dem tillbaka underskrivna. Avtalen är både utdelade av våra områdesrepresentanter och utskickade per post. Vi är medvetna om att många medlemmar fått dem med lite kort varsel men vi har ideellt jobbat hårt så att alla ska få dem i tid. Vi har även uppdagat ett antal ”vita fläckar” där utdelningen fallerat.Många medlemmar har redan skickat in anslutningsavtal och det kommer nya varje dag.

Hämta avtal

Du kan naturligtvis ladda hem blankett för Avtal om anslutning av fastighet här >> . 
Du kan fylla i avtalet på skärmen och skriva ut det på din skrivare!
Skicka in två ex. av förstasidan med post till:
SellNet, Lisslerud, 67295 ÅRJÄNG 

Nätavgiften blir 100 kr/mnd

Efter att installationen är aktiverad  faktureras en nätavgift på 100 kr/månad. Nätavgiften täcker fastighetens förbindelse med andra ledningsnät för bl.a. data- TV, telekommunikation, och föreningens kostnader för distribution, drift, administration och avskrivningskostnad. 
För att SellNet skall kunna "momsregistrera" sig kräver Skatteverket denna kontinuerliga transaktionsverksamhet mellan föreningen och medlemmarna. Därför har nätavgiften flyttats från att tjänsteleverantör debiterade denna, till Fiberföreningen! 

TILLSAMMANS bygger vi Fibernätet

Tänk på att vi gör detta tillsammans.
Alla, inklusive styrelsen jobbar helt ideellt.

Har Du frågor tveka inte att höra av dig till områdesrepresentanterna eller till någon i styrelsen

Vi svarar direkt på dina frågor.           Styrelsen

I skrivande stund har över 230 avtal om fiberanslutning kommit in!

Uppföljning

Eftersom vi inte är helt säkra på att alla våra medlemmar fått blankett för anslutningsavtal, kommer vi efter att ha registrerat alla inkomna avtal kontrollera medlemslistan och kontakta de vi inte hört något ifrån.
Detta arbete kommer inte att vara klart förrän tidigast i vecka 47.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i SellNet ek.förening.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.