Black Army - Stockholms nyhetsbrev med senaste nytt! Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Black Army - Stockholm

v28 - 2013

BA hjälpte AIK att sälja årskort

Under två kvällar föregående vecka befästes kansliet på Ritorp för att nå ut till så många som möjligt över telefon med budskapet: Vi vill få dig till Hovet i höst!


Totalt inbringade rundringningen cirka 50st nya årskortsinnehavare och för att jämnföra med spelarna två veckor tidigare som snittade 5st nya årskort i timmen per man får vi ändå anse att BA ligger steget före i munhugget.

Tanken är att ordna ett tillfälle till där vi åter samlas under en helgdag i augusti och ringer så håll ögonen öppna om du vill hjälpa till och som tack för hjälpen från AIKs sida kommer vi få en signerad matchtröja. Tanken är att lotta ut denna i augusti till en lycklig medlem.

Skaffa säsongskort till hockeyn - Allt du behöver veta:
http://www.aikhockeystore.se/biljetter--sasongskort/sasongskort-20132014-c-201-1.aspx

Medlemsinfo

Bortaresor

1492st brev

Ny hemsida
Arbetet för en ny hemsida fortgår för fullt. I detta nu ser vi över våra behov och hur hemsidan ska utformas. Vi ser gärna att Du som medlem ger oss din åsikt!

Vi söker sponsorer!
Vill ditt företag nå ut till en stor publik dagligen?
BA fräschar upp sin webplattform med hemsida, webshop och nyhetsbrev. Ditt företag kommer nå ut till en stor publik, dagligen. Kontakta oss för att få veta mer!

Syrianska 14 juli
Den 14 juli spelar AIK mot Syrianska på bortaplan i Södertälje. Vi uppmanar våra medlemmar att inte lösa biljett till matchen. Detta beror på den bristande säkerheten och andra åtaganden som hemmalaget måste förhålla sig till. Detta uppfyller idag inte Syrianska.


BK Häcken 22/7
Vi styr däremot en buss till Göteborg och matchen mot Röv BK 22/7. Bussen avgår kl 09.30 från KBV och kostar 400pix. Bindande anmälan görs till petter@blackarmy.se.

Aktiva i föreningen satt en hel helgdag och skrev ut, klippte och vek 1492st(!) kuvert med ett informationsblad som gick ut till föregående års medlemmar.
Vi hoppas man åter vill lösa medlemskap och bli medlem i Black Army för iår. Har du som redan medlem fått påminnelsen kan du naturligtvis förbi se denna.

Initiativet Engblomman

BA fick en frågestund med Madeleine Larsson som är initiativtagare till Engblomman som verkar för att alla barn och ungdomar ska få möjlighet att spela ishockey i AIK. Föreningens namn är hämtat från den berömda majblomman och eftersom David Engblom är ordförande föll det naturligt att döpa den till Engblomman.

Hur kommer det sig att Engblomman startades?
-"
Engblomman startade för att vi vill värna alla barn. När man spelar hockey så blir man snabbt identifierad som hockeyspelaren av både sig själv och andra . Eftersom man spelar flera dagar i veckan och spenderar det mesta av sin tid i hockeysammanhang så blir man väldigt utsatt om någonting utanför ens kontroll gör så att de ekonomiska förutsättningarna förändras och hockeyn måste prioriteras bort. VI vill inte att något AIK:barn ska behöva sluta med sin passion."

Vad är målet med fonden?
"Målet är att inget AIK:hockeybarn ska behöva ramla ur det sociala sammanhang som hockeyn innebär på grund av omständigheter som det inte kan rå för. Det är viktigt av två skäl. Dels det rent elitidrottsliga, om vi behåller våra barn i klubben har vi fler individer som potentiellt kan utvecklas till elitspelare. Två i en idrottsförening behövs det mycket mer än bara spelarna i elitlaget. Om man värnar alla barn så bygger man potentiellt också en possitiv känsla för AIK och de barnen kanske blir ledare, domare, styrelsemedlemmar eller rent av hamnar som positiva krafter i supporterled på Golden-Hill. "

Hur får man tag på sin pin (medlemsnålen)?
"Man bokar den via boka@engblomman.se då får man ett boknings / medlemsnummer. Där kan man välja att hämta upp sin pin på Engblommans match på hovet den 27/9-2013 av David själv. Där betalar man 100kr med kort (izettle) eller kontant. Bor man någon annanstans i landet kan man (efter att man har fått sitt bokningsnummer) betala in pengarna plus 20:- för porto admin till bankgiro:191-4050 och märka betalningen med sitt bokningsnumret. Dock skickas blommorna först veckan efter Engblommans match, som är releasedag. Vill man skänka  eller bli samarbetspartner får man gärna ringa 0700-219 413."

Läs mer om iniatiativet på www.engblomman.se

Årets Råttjävlar 4 augusti

Kalendern

Juli
1/7 AIK – Mjällby AIF
7/7 AIK - BK Häcken
14/7 Syrianska FC - AIK
19/7 Pubkväll på Dick Turpin
21/7 Söndagsfika på John Chris 15.00
22/7 BK Häcken - AIK

Augusti
3/8 AIK – IF Elfsborg
4/8 Årets råttjävlar
6/8 AIK - Manchester United
18/8 Söndagsfika på John Chris 15.00

För mer info om aktiviteterna i kalendern.
Följ oss på Facebook och AIKforum.

Ännu inte medlem?

 Bli medlem redan idag genom att betala in 140kr till BG konto 5928-7383.
Märk betalningen med namn, adress, telefon & e-post. 
Utan medlemmar har vi inga pengar att göra bra saker för AIK med!

Kontakta BA

Vill du komma i kontakt med Black Army?
Det bästa sätter att komma i kontakt med oss är att träffa oss på matcherna som AIK spelar. Skulle inte det fungera finns vi på facebook, twitter och e-post och då främst info@blackarmy.se. Du vet väl att vi alltid är i behov av medlemmar som kan hjälpa föreningen framåt? En förening är vad medlemmarna gör den till!

BA stödjer

Den Svarta MassanGolden Hill SpelarenEngblomman

Stöd AIK - Black Army!

Black Army - Stockholm
Box 8145 104 20
Stockholm 

FacebiijTwitter

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i eller för att du har skrivit upp dig för vårt nyhetsbrev.
© Copyright Black Army - Stockholm
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!