Black Army - Stockholms nyhetsbrev med senaste nytt! Problem att visa det?
Se det i webbläsaren.

Black Army - Stockholm

v27 - 2013

Hemsidan gick in i väggen

Vi fick under slutet av juni problem med Blackarmy.se efter att serverleverantören och webhotellet valt att uppdatera mjukvara på servern. Det medförde att inga nyheter kunde läggas upp och många länkar blev brutna. Styrelsen har därför valt att börja arbeta fram en ny hemsida med webshop. Tanken är att en temporär lösning kommer finnas tills vi lanserar en ny officiell hemsida. Vi hoppas ni har överseende med detta och läser nyheter för föreningen genom Facebook, nyhetsbrev och AIKforum tills dess.

 

Medlemsinfo

Bortaresor

Supporteröl

Föreningens medlemmar har fått hem medlemsbroschyren tillsammans med lite annat smått och gott i form av vouchers och klibbor. Ett förtydligande beträffande vouchers är att dessa är enbart tänkt att kunna lösas vid vårat bord på matcher hemma som borta och ska inte kunna kombineras på något annat sätt.

Nästa bortamatch som styrs är till matchen mot BK Röv på Rambergsvallen måndagen den 22a juli. Mer information kommer att komma om avgångstid och kostnad för resan inom kort.
Ingen organiserad resa sker till Södertälje och matchen mot Syrianska 14e juli.

Vi har åter fått ett öl att vara stolta över. Efter många turer med bolagets representanter fick tillsist en ynka etikett komma igenom den svenska censuren. Ölet heter Solna lager och finns att köpa från och med idag 1 juli. Beställningsnummer på systemet: 88503. Smaken? Lättdrucken!

Säsongskortsförsäljning

Vill du hjälpa våra iskrigare att få den publik de förtjänar?
Hjälp oss att sälja säsongskort till hockeyn! Det kommer BA göra genom att ringa AIKare för att uppmana dem att köpa sitt säsongskort redan nu till kommande säsong.  

 
Tillsammans med Sevve, biljettansvarig på AIK hockey kommer vi sitta från kl18 och framåt onsdag och torsdag (3-4 juli) på Ritorp och ringa runt till gnagare som ännu inte skaffat sig säsongskort för säsongen 13-14. AIK tillhandahåller oss allt som behövs för att komma igång. Vill du hjälpa till? Kontakta info@blackarmy.se!

Årets Råttjävlar

Det är dags för att skilja agnarna från vetet och ställa till med årets fotbollsturnering! Årets upplaga av Råttjävlar går av stapeln på konstgträset på Råsunda IP den 4e augusti.

Inbjudan:
http://www.blackarmy.se/uppladdat/2013/06/Arets_rattjavlar_2013.pdf

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/182715108561658/

Mer info:
wickman@blackarmy.se

 

1924 lotteriet förlängs

På grund av den dåliga responsen och deltagandet i lotteriet förlängs lotteriet hela säsongen 2013 och det kommer inte bli lottdragning imorgon 1 juli(!). Behåll lotten och hoppas på din chans då den nya lottdragningen sker i anslutning till säsongsavslutningen.

Ännu inte medlem?

 Bli medlem redan idag genom att betala in 140kr till BG konto 5928-7383.
Märk betalningen med namn, adress, telefon & e-post. 

Kontakta BA

Villdu komma i kontakt medBlackArmy?
Det bästa sätter att komma i kontakt med oss är att träffa oss på matcherna som AIK spelar. Skulle inte det fungera finns vi på facebook, twitter och e-post och då främst info@blackarmy.se. Du vet väl att vi alltid är i behov av medlemmar som kan hjälpa föreningen framåt? En förening är vad medlemmarna gör den till!

Stöd AIK - Black Army!

Black Army - Stockholm
Box 8145 104 20
Stockholm 

FacebiijTwitter

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i eller för att du har skrivit upp dig för vårt nyhetsbrev. © Copyright Black Army - Stockholm
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!