Telegramblad med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

NYHETSBREV JULI 2013

Det är snart dags för Chicago att göra ett sommaruppehåll. Men innan dess har vi en hel del kvar att erbjuda, till exempel två extrainsatta danskvällar i slutet av juni. Och trots sommaruppehåll kommer ju onsdagarna att serverera både prova-på-kurs och danskväll hela sommaren igenom. Vi på Chicago vill passa på att önska alla stammisar, nya besökare och kursare en härlig sommar och samtidigt tacka allra hjärtligast för ert engagemang under våren. Trevlig läsning!


HÖSTENS FÖRSTA KURSSTART

Vårens kurser är nu till ända och tar som bekant en liten paus under sommaren. Men redan i mitten av augusti (18/8 - 22/8) startar vi igen. Detaljer om kursutbudet, kursstarter och anmälan finns på vår nätsida och i vår tryckta broschyr. Kursstarten kommer som vanligt att föregås av öppet hus, se till höger för dagar och tider.


SWING PÅ ONSDAGAR

Onsdagskvällarna rullar på som vanligt även under sommaren med prova-på kurs för lindy hopnyfikna 18:45 till 20:00 med efterföljande social swingdans 20:00 till 23:00. Våra duktiga swingjockeys står för musiken. I vårt kalendarium på hemsidan kan du se vilken DJ som spelar respektive onsdag.


EXTRA DANSKVÄLLAR I JUNI OCH AUGUSTI

I juni och augusti har vi flera extrainsatta danskvällar på Chicago till ert förfogande: Sommar Kick-off 27/6 samt 28/6. Och redan tidigt i augusti, i direkt anslutning till Herräng Dance Camp, blir det dans 3/8, 4/8 samt 5/8. Klicka på bilden "extra danskvällar" i högerspalten för samtliga extradanskvällar. Tider och Dj:s för respektive kväll finnes även i vårt kalendarium.


BURLESQUE VARIETÉ

Ruby Luscious presenterar en timmeslång föreställning inför sittande publik 3 augusti. Denna gång bjuds det på dans, dockteater (för vuxna) säckpipsmusik samt en stor variation från några av Sveriges främsta burlesqueartister! På scenen: Contessa blackbird, Eliza and the Amazing Marionette, Lady Francescca, Lily DeLuxe, The Pipes and Drums of the First Royal Engineers, RubyLuscious. 

Insläpp och mingel cafeét från kl. 18.00. Showen startar: 19.00. Endast kontanter i dörren och cafeét. BIljett: 150 kr. Åldersgräns 18 år. Biljettbokningen via hemsidan öppnar inom kort.


LÖRDAGARNA PÅ CHICAGO

Lördagsdanserna gör liksom kurserna ett uppehåll och återkommer i höst med smygpremiär den 17/8 då Göteborgsorkestern Gentlemen & Gangsters gästar etablissemanget. Men redan lördagen den 3/8 öppnar vi portarna för en extrainsatt socialdanskväll. Det oridnarie lördagsprogrammet kommer inom kort att uppdateras på hemsidan och i kalendern. Till dess håll till godo med nedan:

Augusti
17/8 Live på Chicago Gentlemen and Gangsters
24/8 The Bluebird's Club
31/8 Live på Chicago

September
7/9 Radio Rhythm Revue
14/9 Rock 'n' Roll Saturday (lägret Rhythm Session #1)
21/9 Elevdans(omgång 1) + filmvisning
28/9 The Mooche Club 


DANSLÄGER I HÖST

Planera redan nu in Chicagos två kortdansläger med klasser endast fredag kväll och lördag samt tillhörande danskvällar. Först ut, den 13-14 september, är Rhythm Session som kommer erbjuda autentisk jazz (ingen pardans). Den 22-23 november är Jump session tillbaka. Lärare och mer detaljer kommer inom kort på hemsidan.


TEMAKLASSER

Temaklasserna kommer tillbaka i höst med nya spännande och nyttiga teman. Höstens teman kommer finnas i sin helhet presenterade och beskrivna på vår nätsida inom kort.


EGEN TRÄNING PÅ LÖRDAGAR

Den egna träningen på lördagsförmiddagarna tar nu ett uppehåll och återkommer i höst.


MOGENDANS OCH JAZZ PÅ MÅNDAGAR

Måndagsklubben kommer tillbaka i höst och ett uppdaterat orkesterprogram kommer finnas på hemsidan inom kort.


Måndag 12/8
17:30 Stepp
18:00 Charleston/Jazz
18:30 Lindy hop
19:30 Argentinsk Tango

Tisdag 13/8
17:30 Stepp
18:00 Charleston/Jazz
18:30 Lindy hop
19:30 Argentinsk Tango

Torsdag 15/8
17:30 Stepp
18:00 Charleston/Jazz
18:30 Lindy hop
19:30 Argentinsk Tango 

Lördag 17/8
13:00 Stepp
13:30 Charleston/Jazz
14:00 Lindy hop
15:00 Argentinsk Tango





SERVERING

Chicagos café erbjuder som vanligt en hel del godsaker, matnyttigt och olika dryckesalternativ under de flesta tider då kurs- eller dansverksamhet pågår i salongen.


SALSA & TANGO

Som bekant kan man på Chicago dansa salsa på torsdagar och tango på fredagar. Mer information om dessa externa aktörer och deras evenemang hittar du på vår nätsida och i broschyren.

Du får detta telegramblad eftersom du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!