Ett nyhetsbrev från Copyfabriken. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen till vårt nya budskapsbrev!

Som leverantör av budskap för våra kunder, tyckte vi att det är hög tid att själva göra det som vi predikar för våra kunder. Det vill säga bjuda på kunskap och tips inom kommunikation. Och för all del lite nyheter om vad som händer hos oss. Så – håll till godo med Copyfabrikens första budskapsbrev! 

Tonalitetsplattformen – låt den bli er melodi

Om budskapet är berättelsen, är tonaliteten melodin som förmedlar det. Och har en viktig roll i din kommunikation. Tonaliteten hjälper till att visa personligheten i ditt varumärke eller din organisation, samtidigt som den får målgruppen att känna sig tilltalad av en likasinnad avsändare.

» Läs mer om tonalitet


Tio tips för bättre white papers

White papers blir en allt viktigare typ av content för att dela med sig av kunskap till kunder och visa att man har kunskap inom sin bransch. Här tio snabba tips på hur du får din målgrupp att både hitta och läsa ditt white paper.
» Ta del av våra tips


Dagens språkliga pekpenna

Det är de små detaljerna som gör det. Särskilt i språket. Ett litet e kan förändra en betydelse, som i utelämnad vs utlämnad – två ord med olika betydelse. Man är utelämnad från något; man är utestängd, ignorerad eller förbisedd. Men man är utlämnad till någon eller något. Utlämnad till en myndighets godtycke, ödets nycker eller någon som man är maktlös inför. Och utlämnad enligt internationella avtal när det gäller efterlysta brottslingar, förstås.

Ny fabrik för produktion av content

Nu lanserar vi en skräddarsydd tjänst för kunder som vill ha hjälp med redaktionellt innehåll till digitala och analoga kanaler. Och även film. Det självklara namnet blev Contentfabriken.

» contentfabriken.se

 


Dropdown? Nej, pop-up!

I dessa digitala tider var det kul att få göra ett ovanligt handfast uppdrag för vår kund Familjestödsgruppen. En folder om stödsboende för ungdomar – med en ”gammal hederlig” pop-up i form av ett hus. Ett sätt öka chanserna att budskapet når fram.


Sommartider i fabriken

Fabriken jobbar på några veckor till innan vi stänger v.29-30. Vi önskar dig en riktigt skön sommar!

Hälsar Johannes, Eva, Lina, Per, Alexandra, Louise och Anna


Copyfabriken Sverige AB • Brantingsgatan 41 • 115 35 Stockholm • copyfabriken.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss, en kollega eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!