Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Kullamannen - The Dark Side

Den 1:a september öppnar anmälan till Kullamannen Trail 2014

På lördag kväll blir det Kullamanvaka. Strax efter midnatt mot den första september öppnar vi upp 2014 års anmälan med förtur till gamla löpare, innan vi låter internationella aktörer få göra gruppbokningar. Förra året blev det fullt på 2 veckor och vi befarar ännu snabbare bokningar detta år. Antalet deltagare är begränsat eftersom Kullaberg är ett av landets mest känsliga naturreservat.

Tävlingsdatum? Kullamannen Trail går alltid vid Kristi Himmelsfärd, som i år infaller 29-31:a maj.



SVART & BLÅ BANA

573 platser till Svart och Blå bana. Lika vackra och utmanande banor som vanligt – Sveriges vackraste och roligaste banor menar många.

DÖDENS ZON

100 platser till Dödens Zon som blir en egen zon och som dessutom är förlängd med 4 km på nordväggen. Zonen är nu nästan tillbaka i sitt elaka födelseskick. Vi räknar med 1300 höjdmeter och 23 km längs den mycket tekniska och krävande banan som är unik i landet.

THE DARK SIDE

Torsdagen 29:e maj kör vi magiska ”Den mörka sidan”, 8 km häftig mörkerlöpning som du sällan upplevt tidigare.

Varför inte ta med familj och vänner och låt hela helgen bli till en enda lång löparfest?

ULTRA - "HIMMEL, HAV & HELVETE"

Vår extremt krävande ultra, ”Himmel, Hav & Helvete”, som har fått lyriska omdömen i media växlar också upp till +53 km och 1400 höjdmeter vilket gör den till en av de absolut mest krävande ultrabanorna i Sverige. Till denna klass släpper vi i år 300 platser.

Rusthållargården har lovat leverera minst lika bra matstation som förra året. Svanshall byaförening har bokat årsfest och börjat planera kakbaket. Vid målgång får alla ultrakämparna en välförtjänt vegetarisk bergslöpargryta. Receptet kommer från Wilfs Café, där den första gången lagades till löparna på Scaffel Pike´s Fellrace. 


Vi bygger om Kullamannen.com och släpper två nyheter i år!

Det kommer att bli en intensiv höst på kullamannen.com. Sajten kommer att få en ny struktur där vi tar ett samlat grepp om alla våra äventyr som nu vuxit utöver Kullamannen Trail till:


TRANSYLVANIA TRAIL TRAVERSE

Transylvania Trail Traverse går av stapeln i Rumänien den 29:e juni 2014 med 100 km/7000 höjdmeter, 60 km/4000 höjdmeter eller 30 km/2000 höjdmeter blir det ett fantastiskt äventyr. Redan innan loppet har släppts har det väckt stor uppmärksamhet både här hemma, i USA och bland ett helt gäng mellaneuropeiska topplöpare. Vi skapar loppet enligt vårt speciella koncept tillsammans med ett team rumänska trailexperter. Anmälan öppnar inom kort. 50-100 platser är öronmärkta för skandinaver. Björnspray och krucifix är obligatorisk utrustning. Håll dig uppdaterad kring TTT på facebook.com/kullamannen


HAVSDRAKEN SWIMRUN

Den 9 augusti 2014 lanseras Kullamannens tolkning av amfibielopp/swimrun, men med betydligt tuffare trailbanor än vad man tidigare sett. 39 km/1600 höjdmeter/6500 meter havssimning längs Kullaberg och Hornet kommer att ge dramatiska upplevelser för både tävlande och publik. Deltagarantalet är begränsat till endast 100 platser. Du kan tävla solo eller i lag. Under sommaren har vi provsimmat banan och vi utlovar en stor upplevlse. Håll dig uppdaterad om anmälan och mer information kring tävlingen på facebook.com/kullamannen


KULLAMANNEN TRAIL GOODS – VI UTÖKAR SHOPPEN

Inom kort gör vi en kraftig uppgradering och fyller på med en serie pannlampor, löparkiltar(!), löparsäckar, kartor, äventyr, skor, jackor med mera. Endast produkter vi givetvis själva har hårdtestat i bland annat skotska berg, Kullabergs branter, Pamir och i Transsylvaniens magiska marker.


Glöm inte att hålla dig uppdaterad

Gilla oss på facebook så får du alltid senaste nyheterna om vad som händer på Kullamannen. Ni som följer oss vet ju att det rör sig snabbt ibland. Och du har chanse att själv påverka. Vi lyssnar, fråga "Varghjärta".

facebook.com/kullamannen

www.kullamannen.com

Kullamannen - Salomon Trail Tour

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!