Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.
Avsluta prenumeration? Klicka här.

Hej [[fornamn]] och välkommen till ABCs Nyhetsbrev nr 10!

Nu är sommaren här och vi skickar vårt sista Nyhetsbrev innan semestern.
ABC önskar dig en härlig sommar med mycket nöje och återhämtning.
Väl mött till hösten!


ABC presenterar Roman

Foto: Magnus Hedman

Roman Kryxzak, en av våra färgstarkaste ledande montörer. Han har arbetat på ABC i 2 år och är en glad och stark person som känner stort ansvar mot våra kunder.

Har ni vägarna förbi Skogås centrum så ta en titt på hans snygga väderskyddstak.


Personlig Produktivitet och Teamutveckling

Under de senaste 6 månaderna har tjänstemännen på ABC gått en utbildning i Personlig Produktivitet och Teamutveckling genom LMI. Ledarutvecklaren Jan Lauritzen har träffat alla i individuella möten samt teammöten.
Utbildningen har utformats med tanke på  människor som vill uppnå högsta möjliga effektivitet inom den tid som investeras i arbetet. Det är en spännande utbildning, fylld av idéer och information som kan användas inom livets alla områden. 
Vi är nu certifierade och redo att använda det vi har lärt oss i praktiken. Utbildningen rekommenderas varmt! 

Sammy, Björn, Magnus, Masen, Robban och Tommy här tillsammans med Jan Lauritzen från LMI.

"Ett gammalt talesätt säger: "Om du gör det som du alltid har gjort, får du det som du alltid har fått". Detta betyder att om du vill förbättra ditt liv på något sätt, måste du ändra ditt beteende. Talesättet antyder också att du kan ta kontrollen över ditt liv genom att ändra beteende och styra mot de mål som är viktiga för dig." Utdrag ur kursmaterialet.

Jan Lauritzen

”Jan är Cerifierad Ledarutvecklare inom LMI – Leadership Management International.  LMI är verksamma i 70 länder och utvecklar ledare till deras fulla potential.  Sedan starten i Sverige 1983 har drygt 50.000 företagsledare, ledare, nyckelpersoner och beslutsfattare i landet genomgått deras utvecklingsprogram. Jan har pågående uppdrag inom flera bygg- och anläggningsföretag, men också på många industri- och handelsföretag. Han har under drygt 20 år haft ledande chefsbefattningar inom produktion, inköp, logistik på bl.a. Astra Zeneca, Schneider Electric, Camfil Farr och som VD för Proplate i Oxelösund, där han också bor”


Nästa artikel i vår artikelserie

Ställningsleverantören

En ställning är en arbetsplats och säkerhetsanordning. Den ska fungera som ett fallskydd samt vara ett säkert upplag för material och utrustning. Ställningen ska skydda mot fallande föremål samt borga för en mer ergonomiskt rätt arbetsställning. Det är därför av yttersta vikt att ställningen är rätt monterad och av material som är klassificerat, helt och i gott skick. Ställningsleverantören vet ofta vilket material som passar bäst till just ditt specifika projekt.

Leverantören ska ha alla certifieringar och försäkringar som krävs samt ska montörerna ha utbildning på den nivå som projektet kräver. Utbildningsbevis ska kunna uppvisas och ID06 ska bäras synligt. Alla montörer ska alltid bära hjälm och varselväst på arbetsplatsen samt säkerhetssele där lagen kräver det. Riskanalys och Plan för uppförande ska finnas på plats vid besiktigad ställning tillsammans med hänvisning om vart monteringsanvisning återfinns.

 

En ställningsleverantör som tänker på miljön borde vara ett självklart val. Miljövänliga bilar, miljötänk vid val av material samt en bra logistikavdelning som minimerar transporterna leder till minskade utsläpp. ABC arbetar digitalt med i stort sett all administration vilket ger minimal pappersförbrukning.

Det är många saker att tänka på men det är vårt jobb att se till att kunden blir nöjd samt kan arbeta från en säker och bra ställning!

 

Ställningsleverantören ska alltid leverera Rätt ställning i Rätt tid!


Webshop

ABC är ett så kallat specialföretag i byggbranchen. Vi har valt att genom vår webshop erbjuda en rad förbrukningsartiklar, profilkläder och arbetsutrustning till försäljning.

VÄLKOMNA IN!

www.abcstallningar.se/butik


ABC sponsrar folkrace

Robin Jansson arbetar på ABC som materialare, truckförare och kranbilschaufför. Hans stora intresse är folkrace och så klart vill ABC se till att han lyckas och kör säkert!


Bilder

Röksvampsvägen Foto: Masen
St Eriksgatan, modell Mikael Saksing. Foto: Masen
Huddinge Sjukhus, montörer Marcus och Petsko. Foto: Sammy



           Vi önskar dig en härlig midsommar!!
 

Tack för din tid!
Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss via kontaktinfo nedan.

Kontakta oss

Besök oss

Ring oss på 08-509 075 10
Söker du efter en specifik person? 
Här hittar du all kontaktinfo!

ABC Ställningsmontage AB 
Dåntorpsvägen 17 B,
136 50 Jordbro


Gilla oss på Facebook!Klicka här

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!