Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 

Hej,

Här kommer en hälsning från mig och mitt arbete mot mobbning, droger och diskriminering.   

Under våren har jag, 

haft flera olika föreläsningar. Bland annat en på Sunderby Folkhögskola som blev mycket uppskattad. Trots att det var min första föreläsning på väldigt lång tid, eftersom jag även haft fullt upp med mina studier. Men det kändes skönt att komma igång igen med föreläsningarna.

Statistiken visar att  2/3 delar (Vilket var 15 av 20 personer) av de personer som fyllde i den "feedbackmall" jag gav ut var mycket nöjda med allt innehåll i föreläsningen. Resterande del var nöjda, ingen tyckte i varje fall att något var mindre bra. Några kommentarer som jag gärna vill dela är följande. 

"Imponerad av din styrka, hur du lyckats gå vidare och fått upprättelse. Lycka till i framtiden"

"Vilken fantastisk föreläsning. Fortsätt föreläs och kämpa för att öka förståelsen hos andra. Lycka till i framtiden :)"

"MYCKET BRA LYCKA TILL I LIVET"

"Du är en mycket behaglig person och lycka till med ditt liv ♥"

"Mycket bra din historia. En bra dialog med dig Jakob"

Dessa fina ord värmer. Många frågar sig hur jag kan ha så mycket energi/ optism? Det är tack vare er dvs. ni som uppmuntrar mig.

Utöver det har jag fortsatt att skriva, främst på bloggen. Inte minst om AST. Jag har publicerat fler gripande historier om människoöden på min hemsida och viktiga debattinlägg. Samt berättat min historia och ställt ut mitt arbete på mässa. I samband med Världsautismdagen utsedd av FN skrev jag och Robin Sjöberg, ett gemensamt inlägg om AST. Läs det här

Förra veckan publicerades en mycket fin bildserie om mobbing "Bryt tystnaden". Bildserien ställdes även ut på mässa och publicerades digitalt. Se bildserien via den här länken.

I början av den här veckan sände Verkligheten i P3 ett reportage med mig. Jag hoppas reportaget kan bidra till förändring. (Dock vill jag korrigera några små faktafel. Jag var 16-17 år när händelserna utspelade sig. Vi spelade kort på elevhemmet inte i skolans gemensamma uppehållsrum Stureplan). Genom att fler skolor tar till åtgärder som lagen kräver och inte bara erkänner sina misstag utan också ber om ursäkt. Vilket inte Grennaskolan har gjort (bett om ursäkt). Det tar på mig att berätta, jag minns och det känns. Men så länge jag vet att okunskapen finns, kommer jag att fortsätta att berätta och så länge människor tror på mig. För jag vill att andra ska bli trodda och att andra ska få den möjlighet till upprättelse som jag har fått. Lyssna på reportaget här. Ni får gärna komma med kommentarer och synpunkter, det uppskattas. 

Jag vill påminna er om att jag bytt hemsida och mail ni finner nya kontaktuppgifter på min hemsida www.jakoblinden.se.

Om ni är intresserade av att läsa vad jag skrivit kan ni klicka på någon av länkarna nedan:

"Journaler" Läs det här.

"Min och Camillas teori om mobbing" Läs det här.

"Myterna om självmord bland unga kan inte fortsätta att vara myter" Läs det här.

"Agera mot nätets kameleonter på samma sätt sätt som vi gör annars!" Läs det här.                          

Med vänliga hälsningar

Jakob Lindén


Följ mig på facebook, youtube eller twitter (klicka på någon av knapparna).

  

Vill du sprida vidare detta brev detta brev på facebook här, twitter här eller din blogg här :)
 

     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!