Nyhetsbrev från Claritycoaching.se. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Summan av dina val

Hej!

Hoppas allt är bra med dig. 

Senaste veckorna har jag kommit i samtal med vänner och bekanta om det här med val. Hur avgörande det är att inse att vi har ett val och hur hopplöst livet kan te sig ibland när vi inte inser det utan lever av bara farten i gamla invanda beteenden. 

Läs mer om det i artikeln nedan. Jag hoppas det ger dig inspiration och eftertanke.

Dela gärna detta mail vidare till en vän eller kollega som du tror skulle ha glädje och nytta av detta.  

Med kärlek!

Catherine 


Din livskvalitet = Summan av ditt förhållningssätt


Följ Claritycoaching på Facebook!

Välkommen att Gilla Claritycoachings Facebook-sida! Ta del av regelbunden information, inspiration och tips. 


Coachingprogram - klicka och läs mer!


Så får du ett kostnadfritt coachingsamtal?

För varje person som du refererar och som påbörjar coaching hos mig får Du en timmes kostnadsfritt coachingsamtal som tack!

Låt mig veta hur jag kan hjälpa dig eller om du har en vän eller kollega som kan ha behov och nytta av mina tjänster! 


Om Catherine

Förutom att jag är ICF-certifierad coach (PCC) och jobbat med coaching och ledarutveckling i snart 10 år så brinner jag för kvinnors utveckling. Att stödja och utveckla kvinnor att bli modiga, trygga och säkra ledare både i sitt personliga och professionella ledarskap. 

De kvinnor jag samarbetar med är ofta ambitiösa tjejer/kvinnor med höga krav på sig själva, som vill mycket, både privat och professionellt. Ofta har de kört fast och kämpar med stress och låg självkänsla, ett stort hinder för glädje, livskvalitet och hållbar utveckling.

Vill du som dem? Bli modigare, tryggare och säkrare både i ditt privata som professionella liv?

Vill du komma vidare eller hitta rätt i din karriär? 

Vad som skiljer mig från andra coacher är min övertygelse om att göra och vara är lika viktigt och att jag huvudsakligen jobbar med just kvinnliga ledare och egenföretagare. 

På så sätt får du som klient tydliga och beprövade verktyg att både komma loss, hitta nya konstruktiva förhållningssätt till dig själva och livet och nå dina mål - mycket snabbare och lättare än du skulle göra på egen hand

Du kan andas lättare och blomstra! 


19 april 2013

***

info@claritycoaching.se

Ring: 0734-207155


Gilla min FacebooksidaFölj mig på TwitterLinkedIn-profil

Dela detta på:


Sagt av tidigare klienter

"Innan jag började mitt coachingsamarbete med Catherine, kände jag att jag ofta var ganska svävande och otydlig i min kommunikation. Jag har haft svårt för konflikter och osämja på jobbet. För att tillmötesgå olika krav kunde jag uppfattas som osäker i min kommunikation och att jag inte vågade ta ställning.

Efter samtalen med Catherine känner jag mig nu tryggare med mig själv och känner mig starkare att anta utmaningar och förflytta mig ur min komfortzon. Att vara tydlig och kommunicera rakt är något jag fortsätter jobba på men samtalen har gjort att jag är mer säker. Jag kan säga ifrån och känna att det är ok att inte bli omtyckt av alla. Jag vågar ta mer plats och utrymme, det är inget jag behöver ursäkta mig för.

Jag känner att min närvaro och engagemang i gruppen ger bättre sammanhållning och att mina kollegor känner sig inspirerade av hur vi jobbar ihop och att de får chans att utvecklas.Jag kan själv coacha dem som Catherine coachat mig.

Catherine har verkligen lyssnat och gett mig verktyg för att kunna hantera olika situationer. Samarbetet har fungerat utmärkt och dessa samtal har varit min oas under en kaotisk period på jobbet. Jag kan verkligen starkt rekommendera Catherine till andra! Hon är en varm och härlig person". (Cecilia, produktionsledare)

***

"Catherine är superseriös och pålitlig på ett lättsamt och mycket inspirerande sätt. Hennes coaching var precis vad som behövdes för den stora "islossningen" i både min privata och yrkesmässiga tillvaro."

***

"Catherine coachar på ett mjukt, behagligt och lyhört sätt samtidigt som hon är uppmärksam på att hålla den röda tråden och alltid vara på väg mot målet. En mycket kompetent coach!"

Se fler referenser


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är eller varit kund till mig eller för att du har skrivit upp dig på mitt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!