Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Bli effektivare med Coachande kommunikation

Nu kan chefer, projektledare och andra i näringslivet lära sig att kommunicera mer effektivt genom vår nya utbildning i coachande kommunikation. Efter kursen kan du bland annat:

  • Hålla ovanligt utvecklande utvecklingssamtal
  • Skapa en djupare dialog i kundmötet
  • Leda veckomöten och projektmöten som är mer involverande och motiverande 
  • Göra mer av vardagliga samtal

Första kursstart är 18:e april. Du som får detta nyhetsbrev och som anmäler dig senast 28:e mars (Skärtorsdag) får 20% rabatt.

Klicka här för mer information och anmälan.

CoachHuset web 2.0

Under mars lanserar vi vår nya webbplats. Vi har velat skapa en web med bättre överblick över alla CoachHusets verksamheter, tydligare navigering för våra olika målgrupper, men framför allt med fler interaktiva inslag så vi lättare kan kommunicera och föra en närmare dialog med er kunder, leverantörer och partners.

Vi ses på ”nya” www.coachhuset.com


Om CoachHuset

CoachHuset startade 2002 som Nordens första coachförmedling och har sedan dess varit en ledande mötesplats för professionell coachning i Sverige. Över hela landet jobbar vi årligen med hundratals organisationer och individer som vill göra det mesta av sin talang, kunskap och potential. Genom individuell coachning, gruppcoachning, utbildningar och seminarier hjälper vi chefer, medarbetare, coacher och privatpersoner att nå sina egna och organisationens mål.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!