Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.


P R E S S R E L E A S E

La Libertie, Campsegret, France. 1 mars 2013



La Libertie chambres d’hôtes har lyckats komma in i den åtråvärda franska upplagan av Guide Michelin 2013.

La Libertie ligger i Dordogne i sydvästra Frankrike, strax utanför Bergerac i en liten by som heter Campsegret. La Libertie chambres d’hôtes B&B, drivs av ett svenskt par, Christina & Johan Österlund och öppnade sommaren 2010 efter en stor och omfattande totalrenovering.



Redan efter första året blev La Libertie klassat av det franska turistrådet clévacances med 4 nycklar av 4 möjliga. År 2 blev de utvalda av Le Figaro Magasin som ett av Frankrikes 200 bästa chambres d’hôtes. Nu 3 år senare har Guide Michelin uppmärksammat La Libertie och omnämner det i den senaste franska upplagan, 2013.

La Libertie, betyder friheten och har 5 dubbelrum med personlig prägel och smakfull inredning. Alla rum har utgång mot den vackra trädgården och poolen. Under Christina och Johans varsamma händer har en lugn, vacker och stilla oas växt fram. Målet är att här ska alla gäster ska kunna koppla av mellan dagar fulla av aktivitet.


La Libertie drivs av ett svenskt par, Christina & Johan Österlund.

Efter 20 år i hotell & restaurangvärldens absoluta topp tog Christina & Johan det stora steget att flytta till Frankrike för att förverkliga en dröm - att öppna ett Chambre d’hôtes.

Christina (tidigare Bergh) var tidigare restaurangchef på Mathias Dahlgrens båda restauranger Matsalen & Matbaren. Innan det arbetade hon över tretton år som restaurangchef hos Christer Lingström på Edsbacka Krog. Christina har som restaurangchef bl.a. gjort sig känd för att verka för samspelet mellan mat och dryck.

Johan var tidigare hovmästare på Grand Hôtel, Cadierbaren. Före det arbetade han som F&B Operativ Manager på Infra City och en längre tid i USA.

Med Christina & Johan i Bordeaux-regionen, finns det en ny utgångspunkt för upplevelseinriktade matglada resenärer. Särskilt för de som är nyfikna på Dordognes alla slott, traktens utsökta anklever, tryffel, och viner.


Välkomna!
Christina & Johan Österlund

La Libertie
24 140 Campsegret, France
Tel no +33 5.53.61.66.45
e-post:  info@lalibertie.com 



Se även vår webbplats för ytterligare information samt bilder

www.lalibertie.com             http://lalibertie.com/bildgalleri/


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!