Nyhetsbrev från Claritycoaching.se. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Grattis kvinna!

Hej!

På fredag den 8 mars är det Internationella kvinnodagen. Jag brinner verkligen för kvinnors inre trygghet, mod, utveckling,  och plats i samhället. Om jag fick välja skulle det vara kvinnodag varje dag. 

Även om det inte kan vara Internationella kvinnodagen varje dag kan du själv se till att det är din dag varje dag. Där du ser till att du kliver fram och tar större plats, där du tar dig själv och din karriär på större allvar och gör det mesta och bästa av dig. Det är du värd! 

Båda artiklarna i dag berör detta på lite olika sätt. Som vanligt. 

Min utmaning till dig är att fundera över  vad som verkligen är viktigt för dig och om du har råd att skjuta upp att göra den där viktiga förändringen som skulle påverka din glädje och livskvalitet - som skulle göra det lättare att andas. Varje dag. Om inte nu? När?

Med hopp om att du ska inspireras till att bli ännu modigare, tryggare och säkrare - både i ditt privata och professionella liv. 

Grattis kvinna!

Med kärlek!
Catherine 


Känner du dig konturlös och otydlig? Hemligheten heter...

Vet du med dig att du har låg självkänsla? I så fall, upplever du att du ofta inte har så mycket åsikter om saker i många sammanhang? Där du har en känsla av att du ”borde” ha en uppfattning? 

Känner du igen dig i känslan ”konturlös”?

Detta är en återkommande beskrivning från kvinnor med låg självkänsla som jag hjälper.

>>Läs mer


5 steg för framgångsrik förändring - du kan sluta kämpa nu.

Går du med en mental sten i skon som skaver? Något som följer dig som en tung skugga var du än går men som du nästan vant dig vid?

Vet du med dig att det kunde vara annorlunda? Du kunde trivas mer med dig själv? Med ditt jobb? Med dina relationer? Du tänker, i år ska det ske, på måndag ska jag börja. 

Men inget händer.  

>>Läs mer


Följ Claritycoaching på Facebook!

Klicka på Facebook-bilden här intill och kika in på min Facebook-sida! 

Klicka sen väldigt gärna på Gilla-knappen och ta del av regelbunden information, inspiration och tips. 

Välkommen!


Kostnadfritt coachingsamtal?

De flesta av mina kunder har hittat till mig tack vare att de blivit refererade av tidigare nöjda klienter, vänner, bekanta och kollegor. 

För detta är jag djupt tacksam! Självklart vill jag ge tillbaka något som tack.

För varje person som du refererar och som påbörjar coaching hos mig får Du ett kostnadsfritt coachingsamtal som tack!

Så, låt mig veta om jag kan hjälpa dig med något. Och har du vänner eller kollegor som kan ha behov och nytta av mina tjänster, ring mig! 


Om Catherine

Förutom att jag är ICF-certifierad coach (PCC) och jobbat med coaching och ledarutveckling i snart 10 år så brinner jag för kvinnors utveckling. Att stödja och utveckla kvinnor att bli modiga, trygga och säkra ledare både i sitt personliga och professionella ledarskap. 

De kvinnor jag samarbetar med är ofta ambitiösa tjejer/kvinnor med höga krav på sig själva, som vill mycket, både privat och professionellt. Ofta har de kört fast och kämpar med stress och låg självkänsla, ett stort hinder för glädje, livskvalitet och hållbar utveckling.

Vill du som dem? Bli modigare, tryggare och säkrare både i ditt privata som professionella liv?

Vill du komma vidare eller hitta rätt i din karriär? 

Vad som skiljer mig från andra coacher är min övertygelse om att göra och vara är lika viktigt och att jag huvudsakligen jobbar med just kvinnliga ledare och egenföretagare. 

På så sätt får du som klient tydliga och beprövade verktyg att både komma loss, hitta nya konstruktiva förhållningssätt till dig själva och livet och nå dina mål - mycket snabbare och lättare än du skulle göra på egen hand

Du kan andas lättare och blomstra! 


5 Mars 2013

***

info@claritycoaching.se

0734-207155


Gilla min FacebooksidaFölj mig på TwitterLinkedIn-profil

Dela detta på:


Sagt av tidigare klienter

"Catherine är superseriös och pålitlig på ett lättsamt och mycket inspirerande sätt. Hennes coaching var precis vad som behövdes för den stora "islossningen" i både min privata och yrkesmässiga tillvaro."

***

"Catherine coachar på ett mjukt, behagligt och lyhört sätt samtidigt som hon är uppmärksam på att hålla den röda tråden och alltid vara på väg mot målet. En mycket kompetent coach!"

Se fler referenser


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är eller varit kund till mig eller för att du har skrivit upp dig på mitt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!