Nyhetsbrev från Claritycoaching.se. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Att våga är att leva

Har du någonsin känt som att du inte passat in, platsat, känt dig utanför i en grupp vänner eller arbetskamrater? Eller rent av i din egen familj?

Ett av det enklaste - men ändå det svåraste - sättet att känna mer samhörighet och tillhörighet är att fullt ut våga vara den du är. Våga stå för det du tycker. Våga visa dig sårbar. Visa vad du känner. Det är modigt!

Visst är det konstigt att när vi ser personer som är så, som gör så, då tycker vi de är intressanta. Vi gillar dem verkligen. Men när det kommer till oss själva, ja, då tycker vi att vi är svaga. Visst är det konstig?

Båda artiklarna i dag berör detta på lite olika sätt. 

Min utmaning till dig är att fundera över i vilket sammanhang DU skulle vilja våga visa dig mer. Att skriva "Det blir bättre..." utmanar jag själv detta. 

Med hopp om att du ska inspireras till att bli ännu modigare, tryggare och säkrare - både i ditt privata och professionella liv. 

Med kärlek!
Catherine 


Det blir bättre...

Om en dryg månad blir jag 50 år. Mycket tankar snurrar ska du veta. Just idag är jag hemma och förkyld och roar mig med Facebook. Där fick jag ett årtal av en vän att skriva om. So here it goes. Läs mer>>


Knopp som brister
Kan göra ont när knopp brister.

Kärlekens dag - men var finns den?

I dag är det Alla hjärtans dag. Kärlekens dag. Kärleken som är det viktigaste av allt i våra liv. En av de allra största drivkrafterna vi människor har är att få känna kärlek och tillhörighet. Men var finns den? Läs mer>>

Liten ankunge vill vara med i gruppen
Får jag vara med och leka?

Om Catherine

Förutom att jag är ICF-certifierad coach (PCC) och jobbat med coaching och ledarutveckling i snart 10 år så brinner jag för kvinnors utveckling. Att stödja och utveckla kvinnor att bli modiga, trygga och säkra ledare både i sitt personliga och professionella ledarskap. 

De kvinnor jag samarbetar med är ofta ambitiösa tjejer/kvinnor med höga krav på sig själva, som vill mycket, både privat och professionellt. Ofta har de kört fast och kämpar med stress och låg självkänsla, ett stort hinder för glädje, livskvalitet och hållbar utveckling.

Vill du som dem? Bli modigare, tryggare och säkrare både i ditt privata som professionella liv?

Vad som skiljer mig från andra coacher är min övertygelse om att göra och vara är lika viktigt och att jag huvudsakligen jobbar med just kvinnliga ledare och egenföretagare. 

På så sätt får du som klient tydliga och beprövade verktyg att både komma loss, hitta nya konstruktiva förhållningssätt till dig själva och livet och nå dina mål - mycket snabbare och lättare än du skulle göra på egen hand

Du kan andas lättare och blomstra!


20 Februari 2013

'''

info@claritycoaching.se

0734-207155


Gilla min FacebooksidaFölj mig på TwitterLinkedIn-profil

Dela detta


Sagt av tidigare klient

"Ett unikt arbetssätt som är supereffektiv och äntligen en metod som går direkt till handling.Där engagemanget och anpassningen för individen är på topp. Det går inte att komma undan att göra den förändring man behöver."

Se fler referenser


Ditt liv om 20 år

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.

So throw off the bowlines, sail away from the safe harbour. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

Mark Twain


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är eller varit kund till mig eller för att du har skrivit upp dig på mitt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!