Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 

I detta nyhetsbrev, som utkommer med oregelbundna mellanrum, finns korta analyser och kommentarer till aktuella frågor inom politik och ekonomi. För ytterligare information om mina verksamheter, besök gärna Munkhammar Blog, Munkhammar Advisory, Till Riksdagen 2010, Facebook, Twitter eller European Enterprise Institute.

2010-02-08

Vilka ministerposter vill du ge vänstern, Mona Sahlin?

I dagens Aftonbladet skriver jag med riksdagskandidater från de övriga Allianspartierna, och Föreningen för upplysning om kommunismen, om Vänsterpartiets extremism. Mona Sahlin är beredd att släppa in dem i regering för första gången någonsin och vi kräver svar om vilka ministerposter som kan bli aktuella. Läs här.

Inga EU-bidrag till Grekland

Jesper Katz, en av grundarna av Medborgare mot EMU, och jag skrev en debattartikel i eurofrågan - med gemensam uppfattning! Vi anser båda att det Grekland måste göra är vad de borde ha gjort för länge sedan, nämligen reformerat ekonomin. EU-bidrag nu skulle ge dem chansen att smita igen. Läs här.

Inbjudan till slutseminarium Ny Start för Europa

Projektet Ny Start för Europa, där jag är projektledare, närmar sig sin avslutning. Alla rapporter, med marknadsekonomiska idéer om hur vi kommer starkare ur krisen, ska nu presenteras. Välkommen till det avslutande seminariet den 17 februari! Läs här.

Riksdagslista

Nu har riksdagslistan för Moderaterna i Stockholms län fastställts slutligt. Jag är på plats 18. Efter valet 2006 blev till och med personen på plats 27 invald, för att personer ovanför blev statsråd, med mera. Vid samma valresultat som då skulle jag med andra ord komma in. Det ska jag bidra till att vi får!

Behandling

I senaste numret av magasinet Neo berättar jag detaljerat om den långa vägen till att få min åkomma korrekt diagnosticerad - artikeln finns inte på nätet, köp magasinet! Personalen har meddelat att jag får en av de tuffaste strålbehandlingar man kan få. Det märks, kan jag säga. Mycket plågsamt att äta och prata. Men nu bara ett par veckor kvar!

Synpunkter

Input till detta nyhetsbrev, och synpunkter, är mycket välkomna och skickas till johnny@munkhammar.org.

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!