Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Individuell coaching

Jag coachar både grupper och individuellt. Ett första samtal är alltid gratis för att du ska få känna efter om det här är något för dig. 

Vad innebär coaching?

Vid coaching hjälper jag dig att ta fram hela din potential. Vad är din längtan? Hur vill du leva ditt liv? Jag hjälper dig att ta fram vad du vill och hur du ska nå dit. 

Vanligtvis coachar jag 7 sessioner och ofta har du nått dina mål du har satt upp eller nått en bra bit på väg.

Nyckeln till att bromsa åldrandet

Produktinformationskväll med demonstration av en spabehandling

Anmälan till karin@grundler.se

24 januari kl 18 vid St eriksplan

Välkommen att få veta mer om en helt ny dimension av ani-aging produkter. Alla har vi fått en kropp som vi ska bo i hela livet. Hur tar du hand om din?

Om vi inte har energi så vi kan göra det vi tycker är roligt så tappar vi ofta glädjen och lusten i livet. Med dessa produkter kan du få hjälp med både utsidan och insidan genom att reaktivera de gener som är aktiva när du var ung.

Så du inte bara känner dig piggare och gladare, det syns på utsidan också. Och som vi alla vet så hör allt i hop. Det räcker inta bara med att kroppen skall må bra själen behöver också påfyllning.

De här kvällarna får du få reda på mer hur du håller dig ung och vad du behöver för att må bra!

Nytt år och ny energi

Har du funderat hur ditt 2013 ska bli? Du kan sätta upp mål och delmål och glöm inte belöningarna när du nått dina delmål. 

Om du inte gör någon förändring så kommer din framtid se ut som ditt liv ser ut idag. Vill du göra något annorlunda? Vill du utmana dig själv?

Släpp loss din inre livskonstnär – Börja leva ditt liv

Informationsträff måndag 14/1 kl 18. Anmäl dig till karin@grundler.se

Hur ser ditt drömliv ut? Har du funderat på det? Eller känns det så långt borta att du inte ens tror att det är möjligt att nå?
Visst är det möjligt! Genom kursen får du hjälp att släppa loss din egen inre livskonstnär, som leder dig rätt genom livet. Om du verkligen vill ha en förändring och gör alla övningar från hjärtat kan vi lova att du kommer ta ett stort steg närmare ditt drömliv!

Kursen är en coachande kurs

En kurs där vi får möjlighet att avsluta det som tidigare hindrat och begränsat oss, för att istället finna vår egen vilja och förmåga att göra val utifrån oss själva. Detta utan att låta oss styras, påverkas och övertygas av andra människor och omständigheter.

Kursen är en coachande kurs som vill uppmuntra dig att själv komma fram till svaren på viktiga frågor som:

  • Hur ser ditt liv ut?
  • När gjorde du något ”bara” för din egen skull?
  • Vad känns viktigt och angeläget för dig?
  • Vilken längtan bär du på?
  • Vem är du?
  • Vem vill du vara?
  • Hur ser ditt drömliv ut och hur tar du dig dit?

Mer information hittar du på http://coachkarin.se/blog/kurser/

Varma hälsningar

Karin Grundler Coach & Inspiratör

Kontaktuppgifter

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!