Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Januari 2013

Hej,

Hoppas 2012 avslutades fint och att 2013 börjat bra. Hos oss har det hänt en del, vi har lärt en del nytt om design av hemsida, vi har några nya produkter för välmående och så använder vi detta sätt att skicka nyhetsbrev.

Svamp

Vi har fått kontakt med en kroatisk dykare som fridyker efter organiska svampar utanför Krapanj. Svamparna är anti-bakteriella och skördas på ett hållbart sätt. Finns i olika storlekar. Mer om dessa hittar du här

Luffa

Nej, det handlar inte om samåkning utan om en svampliknande växt som används till badtofflor och massageband. Skön och naturlig massage vid bastubesök eller bad. Läs mer

Fotmassage

Hur mår dina fötter?
Med 29cm och dubbla rullar är fotmassören både lätt att ta med sig och lätt att använda oavsett var du är. Ökad avslappning och blodcirkulation i fötterna.

Nöjda kunder

Vi vill få dig att le och vill höra vad du tycker om det som köpt hos oss. Skriv dina kommentarer på vår hemsida där du kan tycka till om varje enskild produkt eller skriva i vår gästbok - du kan också skriva på vår facebook-sida.

Vi vill få dig att må bra och le!

 

Med väldoftande hälsningar

Suzana & Palle

www.makemesmile.se

http://www.facebook.com/shakeprodukter

http://www.pinterest.com/SeMakeMeSmile

http://www.twitter.com/ecomakemesmile

Sluta röka?

Om du är en person som vill sluta röka så rekommenderar vi att du provar Anti-tobak. Den minskar ditt röksug på ett subtilt och naturligt sätt. Kan hängas i bilens backspegel eller användas i aromalampa.

Sömnproblem?

Så många som var fjärde svensk lider av sömnsvårigheter i varierande omfattning. Särskilt under de mörkare månaderna. Promenader i dagsljus är ett bra sätt för kroppen att se skillnad på dag och natt. Lavendel är en lugnande doft som på ett naturligt sätt minskar oro och ger lugnare vila.

Din rabatt

Du kommer väl ihåg att utnyttja din personliga rabattkod?

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!