Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

NYHETSBREV Januari 2013


Nytt år, nya möjligheter......

Enligt nummerologin så är 2013 ett år 6.Talet 6 är inom numerologin det tal som har mest med kärlek att göra. Sexan står för tillrättaläggande, balans och harmoni. Efter den instabilitet som uppstår i femman (2012) uppnås en viss balans och jämvikt igen.

Man pratar också om seklets roll och vi befinner oss nu i 2:ans energi. 1900-talet handlade om självständighet, själviskhet och en "jag först"mentalitet. I världen skapade det fattigdom och krig p.g.a oviljan att dela med sig. År 2000 blev en vändpunkt in i ett sekel för förändring. Tvåan är sårbar, behöver villkorslös kärlek och vill få saker och ting att fungera. Tvåan söker harmoni och fred, så under det här seklet kommer vi lära oss att krig inte är svaret. Den starka" tuffa mannen-energin" kommer att luckras upp och män får lättare att ge uttryck för sina känslor. Ett uppsving för äktenskap och långvariga relationer kommer under det här seklet.

Tvåan och sexan är en utmärkt kombination i kärlekssammanhang så jag tror på möjligheterna för ett bra år 2013.....men självklart måste man själv arbeta på det!!

Månadens Rabatterbjudande

Jag förlänger December månads rabatterbjudande till 31/1 så det finns fortfarande möjlighet att boka tid för en Tidigare Liv regression eller annan 2-3 timmars behandling till reducerat pris. Boka nu och få 150 kr i rabatt.
Behandlingar...

Green Organics- Five Alive Green Vitality

27 organiska råa näringsämnen i en produkt.

Våra kroppar är elektriska och behöver laddas varje dag. En väg att göra det är genom raw food som ger oss växtenergi, mineraler, vitaminer, enzymer, aminosyror och proteiner.

Genom att lägga till Five Alive Green Vitality till din dagliga kost hjälper du kroppen både till utrensning/rening, mer energi och naturlig självläkning på cellnivå.

Läs mer...

Kärlek

"Man kan söka länge och långt borta efter kärleken. Men det kan vara till stor tröst att veta att det finns en källa av kärlek inom oss själva.
Om vi litar på att den källan finns där så kommer vi att kunna väcka den till liv".

Ur Anam Cara


Varma Hälsningar

Marianne

Peaceful Mind

info@peacefulmind.se

070-768 81 82

-


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!