Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
   

Gordon Gekko

GOTT NYTT ÅR

Jag hoppas Ni har haft en trevlig jul och nyår. Så var det då dags för ett nytt nyårsbrev igen. 2012 har kommit till sitt slut och vi börjar nu ett nytt spännande år. Alla våra portföljer har utvecklats bra tycker jag även om man alltid kan önska lite mer. Alla våra aktieportföljer slog index i år igen vilket jag är stolt över och något som jag eftersträvar varje år. Det är faktiskt inte så många fondförvaltare som klarar av det.

När det gäller börsen så tror jag fortfarande att det kommer bli tufft framöver och då fram till maj ungefär. De närmaste 2 veckorna ser positiva ut men sedan kommer en nedgång.

FÖRÄNDRING

Det kommer att ske en del förändringar med Brafondval framöver. Detta pga att man har infört en ny lag där man kräver en licens för alla rådgivare. Ni kan läsa mer här om det. Exakt vilka förändringar detta kommer att medföra har jag inte bestämt mig för ännu, Det finns dock en möjlighet att jag inte kommer att licensiera mig. Skulle jag bestämma mig för det så kommer jag vara tvungen att avsluta Brafondval.se i sin nuvarande skepnad. Jag kommer självklart inte att helt abrupt avsluta nyhetsbreven och lämna alla prenumeranter i sticket. Jag försöker för närvarande se om jag kan hitta någon alternativa lösning. Brafondval.se är för närvarande nedtagen och kommer länkas till bloggen samuelssonsrapport.se tills vidare där jag också kommer att lägga in en del information om dessa tjänster. Jag kommer återkomma om detta inom snar framtid.

BOLAG I PORTFÖLJEN

C - Citigroup

JPM - JPMorgan

EBAY - eBAY Inc

NFLX - Netfllix

TDG - TransDigm Group

TMO - Thermo Fisher Scientific


www.brafondval.se

www.samuelssonsrapport.se

Kom ihåg att det är en mycket hög volatilitet och mycket hög risk i dessa aktier så var försiktig med råden. Det kan gå upp och ner väldigt fort. Men om du är tålmodig, långssiktig och kan stå emot att inte sälja för tidigt så har du möjlighet att göra någonting bra av denna strategin.



   
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 

 

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!