Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 

PPM BALANS & OFFENSIV

GOTT NYTT ÅR

Jag hoppas Ni har haft en trevlig jul och nyår. Så var det då dags för ett nytt nyårsbrev igen. 2012 har kommit till sitt slut och vi börjar nu ett nytt spännande år. Alla våra portföljer har utvecklats bra tycker jag även om man alltid kan önska lite mer. Alla våra aktieportföljer slog alla index i år igen vilket jag är stolt över och något som jag eftersträvar varje år. Det är faktiskt inte så många fondförvaltare som klarar av det. 

Jag kommer återkomma med årssummering av PPM Balans, Offensiv och Trygg inom kort.

När det gäller börsen så tror jag fortfarande att det kommer bli tufft framöver och då fram till maj ungefär. De närmaste 2 veckorna ser positiva ut men sedan kommer en nedgång.


FÖRÄNDRING

Det kommer att ske en del förändringar med Brafondval framöver. Detta pga att man har infört en ny lag där man kräver en licens för alla rådgivare. Ni kan läsa mer här om det. Exakt vilka förändringar detta kommer att medföra har jag inte bestämt mig för ännu, Det finns dock en möjlighet att jag inte kommer att licensiera mig. Skulle jag bestämma mig för det så kommer jag vara tvungen att avsluta Brafondval.se i sin nuvarande skepnad. Jag kommer självklart inte att helt abrupt avsluta nyhetsbreven och lämna alla prenumeranter i sticket. Jag försöker för närvarande se om jag kan hitta någon alternativa lösning. Brafondval.se är för närvarande nedtagen och kommer länkas till bloggen samuelssonsrapport.se tills vidare där jag också kommer att lägga in en del information om dessa tjänster. Jag kommer återkomma om detta inom snar framtid.

PORTFÖLJ

För att investera i Balans så väljer Ni alla 5 fonderna. Vill Ni investera i Offensiv så väljer Ni de 3 fonder som jag demonstrerat i nedan portföljer.

BALANS

  20% 191080

Baring Global Emerging Markets A USD Inc

  20% 136895

MS INVF Global Property B

  40% 815894

Carnegie Svensk kort Ränta

  20% 291906

Didner & Gerge Aktiefond Sverige

       

OFFENSIV

  33% 136895

MS INVF Global Property B

  33% 291906

Didner & Gerge Aktiefond Sverige

  34% 191080

Baring Global Emerging Markets A USD Inc

Lycka till!

Samuelsson

www.brafondval.se

www.samuelssonsrapport.se

PS. Om Ni har några ideer som skulle förbättra detta nyhetsbrevet så är jag tacksam över att få ta del av detta. Ibland är det svårt att se allting själv när man hela tiden jobbar med det. Positiv och negativ kritik välkomnas också... ;)

   
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 

 

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!