Inspirationsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Ibland behöver vi skapa egna dörrar....

AKTUELLT

Det är mycket planering inför nästa år som pågår just nu. En ny föreläsning håller på att filas fram och som jag kommer att ha i Göteborg i mars med den spännande titeln

Att vandra med Artemis?
- Vilken är frågan där ditt liv är svaret? -

Meditationsgrupper kommer återigen att påbörjas med start i februari/mars.

Ett nytt samarbete med en härlig kvinna som heter Lotta Lindh, ska påbörjas.

Ja, mycket är på G och du får information genom min hemsida eller här i Nyhetsbrevet.

Du kan nu anmäla dig till kursserien Månsystrar. Ett koncept som jag tillsammans med Agneta Oreheim har utformat.

Julklappstips

Ascala Magazine nr 7 finns nu ute. Mycket spännande läsning och varför inte en prenumeration till någon som du vet är intresserad av personlig och andlig utveckling.

Jag vill puffa för organisationen Slagfärdiga. 100 kr kostar ett medlemsskap. Du hittar dem även på facebook.

 De ger kunskap om våld i nära relation av tidigare utsatta. Och deras vision är: En gång i tiden behövde vi samhället – nu behöver samhället oss!

Vi arbetar för att sammanställa all den kunskap som finns hos oss Slagfärdiga- Kunskapen om våldet, kärleken och utsattheten, men även bemötandet, stödet och sveket från både myndigheterna och den närmaste omgivningen plus de långsiktiga konsekvenserna tiden efter.

Stöd

Många vill gå kurser men kan inte hitta medel till det här hur de än försöker. Så nu börjar jag med att rabattera mina egna kurser först och främst för de som är utförsäkrade eller som står utan arbete eller som av annat skäl inte klarar av kursavgiften. Ingår logi och mat ska alltid den avgiften kunna betalas men övrig del kan rabatteras. Kontakta mig per mejl om du vill ha det här stödet.

En Jul för alla

Då är vi mitt inne i december. En månad man kan älska eller hata, allt beroende på de personliga omständigheterna. Någonstans tror jag att alla blir berörda av just julmånaden på något sätt. Det här året och den här månaden kan säkert beröra extra för många. Jag har inte satt mig in i allt vad man kan läsa om det som kallas den nya tideräkningen, eller den nya tiden men jag tar fasta på det symboliska och startar utifrån det. Den feminina kraften efterfrågas. Gemenskap och inre värden behöver komma fram i ännu större utsträckning än vad de gjort. Och du kan göra din del. Ett sätt att göra det är att ta fram ditt mod vilket blir månadens symbol.

Månadens Symbol

bild av Zena Holloway

Mod; Courage kommer av det "gammel" franska ordet corage som betyder hjärta och ande.

Om vi tar detta och funderar lite så måste ju det betyda att mod är att lyssna och följa på sitt hjärta och ande. Och att modiga personer är de som står för de värderingar som utgår från deras allra innersta. Så att leva modigt handlar inte så mycket om att "göra" utan mer om att "vara". Modiga personer bemöter andra och situationer med värme och kärlek. Varför? För att de utgår från sitt hjärta. Och jag känner att nu är väl en alldeles ypperlig tid att börja leva ett modigt liv!

Mitt förslag för december är att känna efter vad ditt hjärta och ande vill säga dig. Jag vet att det för många är en månad som består av en massa "måsten" och stress. Men bara just därför är det en bra tid för detta. Vad vill ditt hjärta och är det dags för dig att leva ditt modiga liv nu?

Livs-och lusttips för vardagen

Denna lilla fina bok är författad av Elisabeth Jönsson. Elisabeth driver Punctum Saliens som du hittar både på facebook och som hemsida. Boken har sin grund i en bloggutmaning utifrån varierande ämnen som hon hade. En bok som väcker tankar.

Berika och värna livet, som bokens titel är kostar 65 kr.

"Mellan människor" heter Anna Skarins bok. Kanske känner ni igen namnet från Ascala Magazine där hon är med och skriver?
Mellan människor är den första boken i serien "Precis som det är" som skildrar den intensiva tiden som ung vuxen med barn, relationer och karriär. Det är en tid då allt ska hinnas med - och dessutom ska man hitta sig själv! Pris: 125 kr

Annas facebookssida Skrivarverkstaden

Jag hoppas att du kommer få en riktigt härlig julmånad och en härlig start på det nya året. Jag öppnar mina armar och sänder just nu de varmaste Luciakramar någonsin.  :)

Du vet väl att du kan hitta mina tankar på min blogg?

Min hemsida hittar du här.

Min facebooksida hittar du här.

Och du når mig för att boka tider eller för att få information om kurser m.m. på min mobil: 070-494 74 21

Allt gott till dig från mig

Malou Thorman

Med värme från mig till dig
malou@livlustbalans.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!