Information från Co-Grow. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nu tar vi Sveriges mötesplats för trädgårdsdelning till nästa nivå!

Nedräkningen har börjat! Inom några veckor lanserar vi äntligen vår nya webbtjänst för trädgårdsdelning. Hurra, hurra, hurra!

Allt blir mer levande och roligt när vi kan lära känna varandra på nya Co-Grow. Det sociala mötet kommer att kunna ske redan på webben med möjligheten för dig som odlare eller trädgårdsägare att presentera dig där. Vi i styrelsen är väldigt glada och stolta över vår nya tjänst, och ser mycket fram emot att lansera den.


Du måste lägga till dig själv på kartan igen

När nya webben lanseras flyttas inga användare över dit automatiskt. Du måste därför då själv gå in på den nya och lägga till dig för att komma med på kartan igen. Observera att detta först blir möjligt när vi lanserar inom några veckor.

Vi har gjort vårt bästa för att de nya funktionerna ska vara enkla att använda och de har testats av både äldre och yngre. Du kommer att kunna skapa profiler och lägga till annonser, både som enskild person och som grupp. Dessutom får vi en bättre karta som hittar alla adresser. Så här kan en annons se ut:

Testversionen av kartan med den nya förhandsvisningen.
Gustaf i Helsingborg var en av dem som hjälpte oss att testa de nya funktionerna. Vi tycker att hans annons blev jättefin och vill med den inspirera dig till att komma igång.

Vad vill du lyfta i din annons?

Nu är det dags att börja fundera på vad du vill ha med i din annons. Vad vill du berätta? Här är en lista som du kan planera utifrån: 

  • En intresseväckande och beskrivande rubrik
  • Omslagsbild för en personlig känsla, t ex på trädgården
  • Storleken på odlingsytan som erbjuds eller efterlyses
  • Beskrivande text om odlingsytan och/eller odlingen
  • Profilbild och -namn samt en kort text om vem du är

Nu hoppas vi att du är lika taggad som vi är inför lanseringen. Låt oss ta trädgårdsdelning till nästa nivå tillsammans! Detta är bara början – vi ska se till att utveckla Co-Grow ännu mer framöver. Hör gärna av dig med förslag.

Håll nu utkik efter lanseringsmejlet från oss som kommer inom några veckor! Och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, support@co-grow.se. 


Fantastiskt exempel på trädgårdsdelning

Det här är trädgårdsdelning när den är som bäst. En skola, allmänheten och en kommersiell odlare delar samma odlingsyta i Hågaby. Kolla in filmen!

Till filmen på YouTube

Vill du inte få information från Co-Grow? Klicka här

Sent with Get a Newsletter
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!