Information från Co-Grow. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vår viktiga matförsörjning

När nu coronaviruset slår till, och vi dessutom är mitt uppe i klimatkrisen, lyfts matproduktion alltmer fram som en av de viktigaste samhällsfunktionerna. 

Som trädgårdsdelare gör du en viktig insats för landets matförsörjning. Sverige är idag enbart självförsörjande på socker, morötter och spannmål.

Genom att ta tillvara på outnyttjade odlingsytor och skapa köksträdgårdar bidrar ni Co-Growers till ökad matförsörjning i Sverige. Ni är våra hjältar!


Bli först att testa nya Co-Grow!

Woho! Snart lanserar vi en rad nya funktioner för co-grow.se. På Sveriges största webbtjänst för trädgårdsdelning kommer det inom några veckor gå att

  • Logga in och skapa sin profilsida
  • Skapa flera typer av annonser
  • Finna sin adress oavsett plats

I nästa vecka (30 mars – 3 april) testar vi en så kallad sluten beta-version med er kära användare. Med er hjälp kan vi utveckla en så bra webbtjänst som möjligt. Under våren hoppas vi kunna lansera ännu fler funktioner. 

Så går testet till

Testerna utförs av Anton Rosén, doktorand i interaktionsdesign vid Södertörns Högskola. Datan som genereras under testerna kommer bidrar både till Co-Grows utveckling och Antons forskning. Anton har följt Co-Grow sedan hösten 2017. 

Testet är individuellt online och tar en timme att göra. Du får en länk till testet till din mejl med instruktion för hur det går till. Det handlar om att testa de nya funktionerna medan du berättar för Anton om upplevelsen. Sedan ställer Anton några frågor.

Är du intresserad?

Vi behöver nu få tag i minst tre trädgårdsägare och tre matodlare som vill testa! Är ni intresserade? Anton kan i så fall testa när det passar dig i nästa vecka.

Anmäl dig genom att fylla i detta formulär. Tack på förhand!


Vi behöver fler medlemmar

Var med och möjliggör vår trädgårdsdelning! Bli medlem i vår ideella förening som driver Co-Grow. 

Som medlem bidrar du på många sätt: 

  • Du medfinansierar webbtjänsten för trädgårdsdelning och bidrar till skapandet av fler köksträdgårdar
  • Du kan följa utveckligen av rörelsen på nära håll 
  • Du kan lyfta egna förslag på föreningens årsmöte

Så blir du medlem

Medlemskapet kostar 75 kronor per kalenderår. Du får gärna betala in en högre avgift om du har möjlighet. Betala in till föreningens bankgiro 284-8497. Mejla sedan oss följande uppgifter till info@co-grow.se

  • För- och efternamn
  • Personnummer (10 siffor)
  • Postadress och telefon

Läs mer om föreningen här. Du är varmt välkommen!


Många finns nära varandra

Vi har nu över tusen matodlare och trädgårdsägare på kartan som letar efter varandra. Många finns väldigt nära varandra och borde ta kontakt, tycker vi. 

Gå in på kartan på www.co-grow.se och kolla hur det ser ut där du bor. Det är snart dags att direktså utomhus så tiden för att hitta varandra är nu. Lycka till! 

Vill du inte få information från Co-Grow? Klicka här

Sent with Get a Newsletter
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!