Senaste Nytt från Flugfiskemässan i Väst. Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Välkommen till en mässa helt dedikerad till flugfiske. Mässan går av stapeln den 9-10 mars 2013 i Trollhättan. Vi kommer att inrikta oss till 100 % på flugfiske med bland annat kastbassäng, flugbindning, föreläsningar och annat som intresserar såväl inbitna flugfiskare som nyinvigda.


Möt Tellis, en av våra utställare

Tellis är ett välkänt namn inom flugfisket. Han har fiskat i många drömvatten runt om i världen, gjort filmer, arbetat som guide och jobbar på heltid som kastinstruktör plus mycket mer.

Under 2010 var han med och drog igång Flycasting som sport i Sverige och har representerat det svenska landslaget sedan dess. Vi ser med spänning fram mot att se en mästare hantera sitt spö i kastbassängen.

I Tellis monter hittar du det viktigaste till lax och havsöringsfisket. Där kommer du även att hitta spön och linor från hans egna varumärke. Orkar du inte vänta? Besök hans hemsida så länge: tellis-flugfiske.se


Intervju med Mässgeneralen

Hej Thorbjörn. Vad kommer det sig att valet av plats för mässan blev Trollhättan?
Hej, det föll sig naturligt eftersom vi får ett stort upptagningsområde både norr och söderifrån. Vi ligger mitt emellan Göteborg, Karlstad och Oslo.

Hur har intresset för mässan varit hitills?
Vi har fått en bra respons både från utställare och besökare. Denna typ av mässa med så tydlig inriktning på flugfiske har varit efterlängtad.

Vad är det unika med mässan?
Detta är inte en ny vildmarks- eller sportfiskemässa. Detta är en mässa 100% dedikerad till flugfiske. Det kommer bland annat att märkas på den påkostade kastbassängen i mitten av mässhallen.

Dum fråga kanske, men flugfiskar du själv?
Ha, ha. Ja det är klart. Flugfisket är min passion. Lax- och havsöringsfisket tar upp en stor del av min fisketid. En favorit är att flugfiska havsöring längs den danska kusten. Det är ju mitt hemmavatten.

Har du egna frågor att ställa till mässgeneralen så kan du nå honom på 0703-830206 eller via e-post:
info@flugfiskemassanvast.se   


Vinn en lina

Välj din plats

Hitta hit

Fram till mässan drar igång så har vi en facebook-tävling där du kan vinna en Guideline Coastal fluglina. Gilla sidan och skicka ett mail till oss med svaret på frågan; Vilken stad kommer mässan att hållas i.
Lycka till! 

På hallplanen ser du var altt finns placerat i den 3000 kvadratmeter stora hallen. Hör av dig direkt om du ser en plats du vill hyra så hoppas vi att den ytan fortfarande är ledig.

Ladda ner hallplan som pdf

Funderar du redan på hur du ska ta dig hit? Klicka på länkennedan så ser du var på kartan vi befinner oss.

Karta till Nova Arena


Flugfiskemässan i Väst
Hemsida
Facebooksida
Skicka e-post 

9–10 mars 2013 i Trollhättan

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!