Vi här på gården önskar dig varmt välkommen till våran gårdsbutik . Skulle du ha problem att läsa mailet, klicka här.

Spjutsbygds Gård

Hej!

Sommaren är nu slut och hösten knackar på vår dörr. Dagarna blir kortare och temperatur skillnaden är märkbar på kvällar och nätter. Innan vi vet ordet av så är det dags för att börja planera inför vintern.  

Livet på gården rullar på för fullt och man skulle krast kunna säga att hösten är baggarnas årstid. Detta eftersom att det just nu är betäckningstider och dom stortrivs så klart i sin roll som "kungen i hagen". Vem skulle inte göra det när man har en hel skock med tackor som hela tiden visar sig från sin bästa sida.

Vi erbjuder våra kunder ekologiskt närproducerade produkter. Att man som konsument vet om att vi hanterar djuren på ett humant sätt, för att dom ska må bra och ha ett bra liv. Detta är absolut någonting som vi lägger stor vikt vid i vårt dagliga arbete här på gården.

Vi önskar att bjuda in er till våran gårdsbutik som är öppen året runt(lördagar) Även fredagar tom 31 Oktober. Har man vägarna förbi så kan man alltid spontanbesöka oss, alternativt ringa och medela att man kommer.

Ekologiskt närproducerat!

Du finner idag i våran gårdsbutik ekologiskt närproducerat lammkött av hög kvalité, något som vi glädjande ofta får höra ifrån våra kunder.

Man kan köpa olika styckningsdetaljer som över tid varierar i utbud.

Dessutom så har vi även ett par korvsorter som är mycket uppskattade: Willes Ölkorv, Märtas Påläggskorv, Grille Lammkorv.

Varmt välkommen till Spjutsbygds Gård önskar Ulla och Lennarth.

 

Kontaktinformation

Spjutsbygds Gård
Ekekullevägen 1
370 30 Rödeby

Telefon: 0455-430 20
Mobil: 0708-143445 (Ulla)

Du får detta utskick eftersom du tidigare bott hos oss här på Spjutsbygds Bed & Breakfast. Vill du inte att vi kontaktar dig i framtiden, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!