Nyhetsbrev med senaste nytt från Kyro Riding Gear. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

FÖRHANDSBOKA NYHETER

I oktober kommer det att dyka upp rykande färska nyheter! Bland annat kommer det finnas snygga schabrak med strass och nu kan vi stolt även presentera vår första dressyrmodell! Matchande huva med strass kommer finnas att köpa till separat eller som set schabrak+huva. Snart kommer Ni även kunna kombinera ihop Ert drömträns eller drömkandar hos oss! Ni väljer en grund sedan väljer Ni till pannband och nosgrimma.

Låter detta intressant? Kontakta oss för bokning: info@kyroridinggear.com

Allround- och dressyrmodell

Schabraken kommer att dyka upp i två modeller - en allround och en dressyr. Allroundmodellen kommer i marinblått som grundfärg och dressyrmodellen kommer med vitt som grundfärg. Båda modellerna har 3 stora snurrade passpoaler och logo på vänster sida fyllt med strass! 

BESÖK BLOGGEN

Ni har väl inte missat att vi har en företagsblogg? Dagligen uppdateras bloggen med spännande information om vad som händer i företaget både var det gäller nutid och framtid. Om Ni vill vara först med att se våra kommande nyheter och veta allt om våra blivande projekt är bloggen ett hett tips att följa!

BESÖK BLOGGEN REDAN NU!

Ytterligare en kommande nyhet i oktober är dessa vackra tyglar med Swarovski. Mer info finns HÄR.

Välj själv!

Varför inte plocka ihop ditt kandar eller träns precis som du önskar? Hos oss kommer det inom kort går att kom- binera ihop sitt dröm- kandar eller drömträns!

Paketpriser på grunderna för kandar och träns finns just nu HÄR. Alla modeller går att få i svart eller brun läder. 

Kontakta oss för mer information info@kyroridinggear.com

Besök oss!

Vi har två mässor kvar att delta på under detta året. Den 12-14 okt finns vi på Hästmässan i Borås och den 30 nov-2 dec finns vi på Stockholm Inter-national Horse Show. Hjärtlig välkomen att besöka oss! <3

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!