* 19-22 sep: Var med och fira Ann Wigmore 100 år
* 21 sep: Robin Sharma - lead without title
* 22 sep: Rawfoodmiddagar föreläser på Framtidsdagen
* Enkelt recept på läckra tryfflar

Problem att visa brevet? Se det i webbläsaren.

Rawfood - Framtidens mat!

Hur blir framtiden i hälsobranschen? Vilka trender måste man ha koll på? Hur blir man en vinnare i denna bransch? Hur blir man kundernas älskling i den hårdnande konkurrensen? Holistic har bjudit in framtidsanalytiker, föreläsare, författare och retoriker som delar med sig av sin framtid och lysande exempel under en intensiv och livsviktig dag för alla som vill se vart vindarna blåser.

Rawfoodmiddagar kommer självklart att vara på plats och avslöja hur vi vuxit till ett stort hälsonätverk på bara ett år, från 0 till 2000 medlemmar.

Läs mer - klicka här.


Ann Wigmore Memorial i Litauen

I Litauen hyllas Ann Wigmore, grundaren till living food som i år skulle fyllt 100 år. Nu på onsdag samlas gäster från hela världen, Litauens regering och världskända föreläsare i Vilnius, Litauen för att hylla Ann och lära sig mer om raw/living food och dess positiva effekter på hälsan. Brian Clement, Viktorias Kulvinskas, Viktoria Boutenko mfl kommer att vara på plats. På tisdag flyger Mikael och Catherine dit. Du är välkommen att vara med. Om du inte har möjlighet att vara på plats och ändå vill bidra så kan man donera pengar till Ann Wigmores fond. Alla belopp är välkomna - stora som små.

Klicka här för att läsa mer.


Robins Sharma kommer till Stockholm

Se och låt dig inspireras av en av världens främsta ledarskapsexperter och tillika bästsäljarförfattaren till "Munken som sålde sin Ferrari" under ett inspirerande halvdagsseminarium. Ledarskap är allas angelägenhet oavsett var du för tillfället befinner dig i livet. Du lär dig nya och praktiska sätt att locka fram ditt bästa jag, att leda från var du än befinner dig och bli en vital del i att forma både din egen och andras framtid. Det kommer förstås även finnas rawfood på eventet. Läs mer här.


Läckra tryfflar på 5 minuter

10 tryfflar


1 dl mandelsmör

0,5 dl honung

en nypa havssalt

3-6 msk raw kakao beroende på hur stark chokladsmak du vill ha.

Rör ihop alla ingredienser. Om smeten är för kladdig, ställ in den i kylen en stund. Forma till bollar med en dessertsked. 

Kan varieras genom att blanda i gojibär, kakaonibs, grovhackade nötter, rivet apelsinskal och/eller rulla i kakao, kokos eller hampafrön.




Mandelsmör är lätt att göra själv också. 

Ta 1,5 dl mandlar och kör i mixern tills det blir ett mjöl, tillsätt 2 msk solrosolja, 2 msk vatten och en nypa salt. Mixa ihop allt.

Vill du ha fler recept? Gå in på vår facebooksida under bilder och leta bland en mängd recept. Klicka här för att komma till facebooksidan.


Kommande Knyt
Boka in dig redan nu. På många av knyten blir det snabbt fullt.

Kommande föreläsningar
Läs mer om alla inspirerande föreläsningar och boka datumen redan nu.

Klicka här för att se alla kommande föreläsningar, kurser och MiddagsKnyt.

Skicka gärna vidare nyhetsbrevet till dina vänner och bekanta!


Har du inte registrerat dig för att få nyhetsbrevet automatiskt gör det här.
Lev gott önskar,
Catherine och Mikael
 

© Copyright rawfoodmiddagar.se 2012

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!