Nyhetsbrev med senaste nytt om ATTITUDE-STHLM 2012
Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

ATTITUDE-STHLM 2012
Chantal Thomass

ATTITUDE-STHLM gästas av franska toppdesigners och sätter Stockholm på den internationella modekartan

Efter att ha inlett sin karriär hos storheter som Christian Dior, John Galliano, Givenchy, Alexander McQueen och Jean Paul Gaultier var det för Julien Fournié ett självklart steg att 2009 starta sitt eget modehus. Nu kommer han till ATTITUDE-STHLM.

Idag är Julien Fournié en av ytterst få modeskapare som har uppfyllt kraven för medlemskap i det prestigefyllda Chambre Syndicale de la Haute Couture och därmed har rätt att använda sig av termen Haute Couture – ett begrepp lika exklusivt och hårt reglerat som ”Champagne”. Sin första Haute Couture-visning som medlem av Chambre Syndicale de la Haute Couture valde Fournié att visa på enbart svarta modeller – något som fortfarande 2011 var banbrytande i modevärlden.

Till ATTITUDE-STHLM 2012 kommer Julien Fournié för att hylla det skandinavisk design har gjort för världen och för att premiärvisa sin First Retrospective visning som blickar tillbaks på hans karriär som Haute Couture designer. Internationell press >>

”The reason why I want to go to ATTITUDE-STHLM to show the collections I produce is first because I have very much respect for what Swedish design has brought to the world, particularly in terms of fashion. Back from the 1970s, it has always promoted an image of women which was avant-garde at the time in terms of equality between men and women.”

Läs mer >>

Dela nyheten på Facebook


JOE-YVES ASMAR

Joe-Yves Asmar skapar hårshow i världsklass

Efter att ha erövrat 2:a plats i den prestigefyllda tävlingen Style Masters, placerat sig på både EM och VM harJoe-Yves Asmar vunnit internationellt erkännande som en av världens absolut främsta hårstylister.

På ATTITUDE-STHLM bjuder Joe-Yves Asmar tillsammans med modeller, stylister och kända designers besökarna på fantastiska hårshower och styling i världsklass.

"Jag har aldrig tidigare varit med om ett så stort mode- och skönhetsevent i Skandinavien och ser väldigt mycket fram emot ATTITUDE-STHLM 2012 i november” berättar Joe-Yves Asmar.

Läs mer >>

Dela nyheten på Facebook


AMIKA

Superheta amika till ATTITUDE-STHLM

New York-baserade hårvårdsmärket amika har som vision att utveckla produkter som får dig att sluta bråka med ditt hår och istället börja älska det.

En serie färgsprakande produkter som är fyllda med nyttigheter för håret. Produkterna från amika: baseras på olja som utvinns från sibiriska havtornsbär. Bäret är en oöverträffad källa av C-vitamin, E-vitamin samt Omega-3,6,7 och 9. Produkterna är vårdande, ger professionellt resultat och motverkar slitage och skador som kan uppstå vid styling.

Läs mer >>

Dela nyheten på Facebook


THE BROWN PAPER BAG

Alla förtjänar en snygg väska

Sprunget ur den tanken föddes THEBROWNPAPERBAG.NET – platsen där såväl original vintage som begagnade produkter från modehus som Louis Vuitton, Chanel och Hermès erbjuds.

Oavsett om det är en exklusiv limited edition-handväska eller ett unikt vintagesmycke så är TBPB den absolut bästa platsen att hitta riktiga lyxprodukter till en bråkdel av deras originalpriser.

Det Stockholmsbaserade företaget visar på ATTITUDE-STHLM 2012 några av sina mest klassiska och exklusiva vintageföremål. En dröm går i uppfyllelse för alla fashionistas!

Läs mer >>

Dela nyheten på Facebook


ATTITUDE-STHLM är nordens största publika mässa för mode och skönhet och den enda internationella mötesplatsen i Skandinavien, dit designers, trendsättare och branschfolk från hela världen söker sig för att visa upp det senaste inom mode, skönhet och kommande trender.

På ATTITUDE-STHLM 2012 visar internationella toppdesigners sina senaste kollektioner SS13 sida vid sida med våra mest betydelsefulla Skandinaviska modeskapare i stora runway shows. Mässan besöks både av allmänheten, media, toppbloggare och branschen vilket gör ATTITUDE-STHLM till ett helt unikt mässevent som saknar motsvarighet i norra Europa.

Under tre intensiva mässdagar 23-25 november vibrerar Stockholm av mode- och skönhetshändelser. Du som besökare får bekanta dig med det senaste inom branschen, mingla med modeeliten, inspireras av det senaste av makeup- och hårtrender och få möjligheten att uppleva modevisningar som avlöser varandra med de mest betydelsefulla inom modebranschen.

Mässans inledande dag, 23 november är för registrerad media, detaljister och branschproffs och 24-25 november är stora publika dagar för allmänheten och välkomnar alla som har en passion för mode och skönhet.

Välkommen till Skandinaviens mest prestigefyllda och publika mode- och skönhetsevenemang ATTITUDE-STHLM. Förköp din entrébiljett så blir du garanterad att komma in på mässan.

FÖRKÖP
FACEBOOK

ATTITUDE-STHLM IS PROUDLY SPONSORED BY :

SPONSORS
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!